Nincs pénze az RTL Klub gyerekverő, alkoholista színészének, mások tartják el

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, úgy tűnik, újra inni kezdett Molnár Gusztáv, ugyanis kárácsony második napján mentő szállította kórházba egy szemtanú beszámolója szerint. Most újabb durva részletek derültek ki az alkoholista színész magánéletéről.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv 265 napot töltött a szigorú komlói elvonón, ahová barátai fizették be azért, mert féltették az életét. A bukott színésznek az alkoholfüggősége miatt már teljesen tönkrement a magánélete, felesége elhagyta, előző házasságából született gyerekét nem láthatja. Eddig arról győzködte az embereket, hogy leszokott, és újra építi az életét, most azonban úgy tűnik, hogy ismét hazudott, és újra inni kezdett, ugyanis egy szemtanú felismerte, amikor a mentő szállította el, azt is hallotta, hogy toxikológiára viszik.

Bár Molnár azt állítja, hogy dolgozik az életén, és igyekszik helyrehozni kapcsolatát kisfiával, mégis úgy tűnik, hogy újra az italt választja helyette. Most azt is elárulta, hogy nincs bevétele, mások tartják el, mióta kijött az elvonóról.

"Amint kijöttem a terápiáról, rögtön megtaláltak a lehetőségek, különböző színházi szerepek, tévés szereplések. Ám úgy éreztem, egyelőre nem állok készen arra, hogy teljes erőbedobással visszatérjek a munkába, hiszen még gyógyulnom kell.

Mindemellett sajnáltatni sem akarom magam, mert azon dolgozom, hogy fokozatosan felépítsem magamat és a jelenlegi helyzet csak átmeneti" - magyarázkodott a Blikknek a bukott színész, aki azt állította, hogy egyedül töltötte a karácsonyt, de arról, hogy miért volt kórházban nem beszélt. Jelenleg abból van bevétele, hogy sajnáltatja magát, ugyanis egy előadáson az elvonóról és az alkoholizmusáról beszél.

Molnár Gusztáv újra iszik, de tagadja, miközben mások tartják el, mert nincs bevétele Forrás: Molnár Gusztáv Instagram