Brutális dekoltázzsal jelent meg Ördög Nóra - fotó

Ázsia Expressz, kaland-reality, TV2, sajtóesemény, UMO Restaurant, Ördög Nóra interjú, 2023.09.18.
Ördög Nóra interjú
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra zárta Merő Péter divattervező őszi-téli kollekciójának bemutatóját vasárnap este a Szépművészeti Múzeumban. A műsorvezető egy igazán szexi ruhában vonult végig a kifutón. 
Vágólapra másolva!

Merő Péter úgy fogalmazott, minden úgy sikerült, ahogy tervezte.

Korábban már dolgoztunk együtt, de a Topmodell leszek forgatása alatt ismertem meg őt jobban. Lenyűgözött az, hogy mennyire önmagát adja minden szituációban és ez nagyon ritka. Egyszerre anya, feleség, üzletasszony, tévés műsorvezető és mégis ebben a sokrétű világban mindig marad Ördög Nóri. Ez nekem nagyon tetszik, ezért a bemutatómban ő lett a régi Hollywoodot idéző femme fatale, a végzett asszonya" – magyarázta a divattervező. Ördög Nóra elárulta, hogy habár tizenhárom éve egyszer már vonult kifutón és a kamera, valamint emberek előtt is magabiztosan mozog, a divatbemutatón nem volt teljesen nyugodt.

Nyilván, ha egy klasszikus feladatként fogtam volna ezt fel, akkor a közönség felé tett mosolygás vagy a kiintés a családomnak sem fért volna bele" – mondta nevetve a TV2 sztárja. "Az járt a fejemben, hogy hosszúakat kell lépni, nyugodtan, hiszen ezt Péter 128-szor a lelkemre kötötte. Figyelnem kellett, mert egy platformos cipő volt rajtam. Az azonban hatalmas megtiszteltetés, hogy olyan csodás modellekkel szerepelhettem egy bemutatón, mint például Kafi" – tette hozzá Ördög Nóra, akire férje most is nagyon büszke volt. "Nórit azért nehezen tudom csak szakemberként nézni. Azt azonban el kell mondjam, hogy ez a ruha egyszerűen brutális, szakemberként az a véleményem, hogy tökéletes volt ez a dekoltázsa" – mondta Nánási Pál a Blikknek.