A TV2 sztárja is megjelent a Los Angeles-i Fashion Week kifutóján - képek

Budavári Fülöp
Vágólapra másolva!
A TV2 riporterének nagy élmény volt az esemény, és csak azért vágott komoly arcot, mert erre kérték.
Vágólapra másolva!

Budavári Fülöp 2020-ban felvételt nyert a TV2 Akadémia képzésére, amit sikeresen el is végzett. Dolgozott később a Ninja Warrior Hungary-ben, a Sztárban Sztár online riportere volt, de láthatták a Farm VIP nézői is.

A tinédzserkori bántalmai nem múltak el nyom nélkül, így amikor Fülöp ismertebb lett, úgy döntött, saját történetével igyekezett segíteni másoknak. Ekkor indult útjára az "Együtt a bántalmazás ellen" nevű projektje: a kezdeményezés célja nem más, mint minél szélesebb körben felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az internetes, illetve szóbeli zaklatás és rágalmazás mennyire káros, sőt akár életeket is tönkre tehet.

Modellként Los Angelesben ő is kifutóra lépett

Sikeres influenszer, 169 ezer követője van az Instagramon. Most kétlaki életet él, Los Angeles és Budapest között ingázik, a Fashion Weeken pedig korábban többször modellkedett - erről most egy egész albumot megosztott a követőivel.

"Több Los Angeles Fashion Weeken kifutóra léptem az elmúlt években, ami mindig különleges hangulatú. A legelső volt a legmeghatározóbb számomra és érdekesség, hogy végig koncentrálnom kellett, hogy tartani tudjam az arcomat, hogy ne mosolyogjak. Az volt a kérés, hogy komoly arccal, határozott tekintettel vonuljak végig a kifutón, ahogy a képeken is látszik.

hisz gyerekkoromban az iskolában annyian csúfoltak, hogy kövér vagyok, csúnya vagyok és soha nem kellek majd senkinek, én pedig kitartottam, volt hitem és itt vagyok egy ilyen kifutón. Különleges pillanat volt és nagyon jó visszaigazolás az élettől" - mesélte az Origónak.