Életmentő műtéten esett át Kollányi Zsuzsi volt barátja

Bóza Roland
Vágólapra másolva!
Megműtötték Kollányi Zsuzsi exét, Bóza Rolandot, aminek valószínűleg az életét köszönheti.
Vágólapra másolva!

Másfél évig volt együtt Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland, de tavaly novemberben szakítottak. Már akkor is lehetett tudni, hogy a férfi súlyos beteg, mostanra pedig meg is műtötték.

"Volt egy komolyabb, életmentő műtétem, ebből sok olyan problémám maradt vissza, amikkel nem foglalkoztam. A belemen voltak olyan kinövések, amik az előző operációból maradtak, polippá alakultak. Az orvosom szembesített azzal, hogy a polipokból egy idő után rákos sejtek keletkeznek, és nem halogathatom a műtétet" – mondta Bóza Roland arról, hogy miért volt szüksége operációra.

Bóza Roland Forrás: RTL Klub

"Keresztben átvágtak, a polipokat kivették belőlem. Emellett a kiszakadt rekeszizmom miatt keletkezett sérvet is megoperálták, illetve az elgyengült hasfalamra raktak egy nagyobb hálót, ami tartja a hasamat. A műtét előtti időszak pokoli volt.

mindeközben próbáltam erősnek tűnni előtte, hogy azt higgye, nincs komoly baj, csak egy rutinműtét vár rám. A félelmem miatt a barátaimat is eltaszítottam magamtól, azt éreztem, senkire nem számíthatok. Az igaz barátság fő ismérve persze pont az, hogy a bajban megfogják a kezedet és nem hagynak magadra. Szerencsére nekem ebben volt részem" – magyarázta a Blikknek.