Ezért került válságba Feke Pál és fiatal párja kapcsolata

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Feke Pál
Vágólapra másolva!
Év elején derült ki, hogy válságban van Feke Pál és fiatal barátnője, Mészáros Nóra kapcsolata, akik egyetlen kép kivételével az összes közös fotójukat törölték a közösségi oldalaikról, azóta sem lehetett tudni, hogy mi okozta köztük a problémát, most azonban fény derült az okokra.
Vágólapra másolva!

Feke Pálra a válása után másfél évvel újra rátalált a szerelem Mészáros Nóra személyében, aki váratlanul érkezett az életébe. A színész nem szeret sokat beszélni a magánéletéről, de párszor megmutatta szerelmét a követőinek, aki a Hír TV egyik hírolvasója lett időközben.

Feke Pál és Mészáros Nóra három évvel ezelőtt ismerték meg egymást, a színész a televízióban látta meg a hírolvasót, akit ezután egy közösségi oldalon keresett meg. Hamar összeköltöztek, két hét után már együtt éltek.

De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném" - mondta korábban, majd Mészáros Nóra elismerte, hogy válságban a kapcsolatuk. Most az is kiderült, hogy mi okozhatja a gondot a pár között.

Bár nagy közöttük az összhang, nagyon szeretik egymást, mégis van egy nagy probléma a kapcsolatukban, ami a foglalkozásukból ered. Mind a ketten különböző beosztásban dolgoznak, más az időbeosztásuk, így kevés idejük jut egymásra, ami a kapcsolatuk válságát eredményezte - írja a Blikk.

Feke Pál és Mészáros Nóra kapcsolata még mindig válságban lehet Forrás: Instagram/Feke Pál