Szexi képei miatt támadják Kiszel Tünde lányát

Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Kiszel Tünde egyetlen gyereke, Hunyadi Donatella már kész nő, a Dancing with the Stars legutóbbi évadában tűnt fel, mellyel elsődleges célja volt, hogy jobban megismerjék az emberek, így szerette volna kitörni ismert édesanyja árnyékából. A 22 éves lány zenei tanulmányokat folytatott, ma már komolyabban modellkedik, így gyakran oszt meg fotózáson készült képeket, most az egyik ilyen miatt kritizálták a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Hunyadi Donatella nagy sikert aratott a TV2 táncos show-jában, ahol szép helyezést ért el, ugyanis az elődöntő előtt kellett távoznia a verseny felénél. Nagyon élvezte a szereplést, de nem is áll tőle távol, hiszen modellmunkái miatt, és édesanyja miatt is hozzászokott a szerepléshez. Elsődleges célja volt, hogy végre ő is megmutassa magát, és ne mindenki csak Kiszel Tünde lányaként azonosítsa, de úgy tűnik, ez a terve nem igazán sikerült.

A legújabb fotóin különböző fazonú és színű ruhákat mutat be modellként, a képek elég merészre sikerültek, ugyanis némelyik nagyon merész szabású és szemmel láthatólag nem viselt alattuk melltartót sem. Valószínűleg emiatt kapta a gúnyos megjegyzést, mellyel Kiszel Tünde merész naptárfotóira is utalhatott a kommentelő.

- szúrta ki a Bors a valószínűleg gúnyosnak szánt megjegyzést, de a modell követői rögtön helyretették a hozzászólót, aki ennyivel be is fejezte a kritizálást.

A képek között lapozhat: