Így vigasztalódik szakítása után Kecskés Enikő - képek

Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, szakított a TV2 sztárpárja, az Ázsia Expresszből ismert Kecskés Enikő, és a Dancing with the Starsból is ismert T. Danny. A fiatalok már egy jó ideje egy párt alkottak, de sosem erősítették meg nyilvánosan a kapcsolatukat. Mire nyilvánvalóvá vált a nyilvánosság számára, hogy együtt vannak, már véget is ért a szerelem. Kecskés Enikő nemrég még egy sírós videóval üzent a követőinek, így erősítette meg a híreszteléseket, de úgy tűnik, nem sokáig kellett szomorkodnia, ugyanis sejtelmes fotókat mutatott egy romantikus vacsoráról.
Vágólapra másolva!

Eleinte T. Danny új zenéi és bejegyzései árulkodtak a sztárpár szakításáról, de Kecskés Enikő sokáig hallgatott a történtekről. A zenész Thaiföldön vigasztalódott, éa nemrég az is kiderült, hogy a TV2-n hamarosan műsorvezetőként debütál, ugyanis ő lesz a Zsákbamacska egyik társműsorvezetője, Szente Vajk oldalán. A fiatal énekes most a karrierjére koncentrál, ő valószínűleg így lép túl a szakításon.

Azonban a modell sem kesergett sokáig, ugyanis egy meglepő bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, egy romantikus vacsorán vett rész, de azt nem árulta el egyelőre, hogy kivel. A lapozható galériában megmutatta, hogy milyen különleges fogásokat kóstolt meg, majd a legutolsó fotón egy férfi is feltűnik mellette, nem tudni, hogy vele töltötte-e a romantikus estét.