Az RTL Klub bukott sztárja a börtönről panaszkodott - videó

Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio két évvel a börtönbe vonulása után, február 17-én léphetett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján. Szabadulása után most egy interjúban beszélt arról, hogy milyen volt a rácsok mögött, és hogyan viselkedett vele a többi fogvatartott.
Vágólapra másolva!

Aurelio Caversaccio két bűncselekmény elkövetése miatt került börtönbe. Emberrablás és egy korábbi drogügye miatt 2019 januárjában az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért az RTL Klub bukott sztárjára, majd 2021. november 24-én a bíróság kimondta az ítéletet. Másodfokon 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélték, azonban 2 év után elhagyhatta a börtönt. Beadta a reintegrációs őrizet elrendelésének kérését a bajai otthonába, amit jóváhagytak, így 2024. február 17-én szabadult a Kalocsai Fegyház és Börtönből. Hazaérkezésekor vele volt édesanyja, Márta, és gyereke édesanyja is. 

Az egykori valóságshow-szereplő Hajdú Péternek mesélt arról, hogy miként élte meg, hogy be kell vonulnia a többi elítélt közé, akik közül néhányan súlyos bűnt is elkövettek.

"Abban az első 20 percben azért egy pár Miatyánkot azért elmondtam. Gondolj bele, mikor megjelenik ez a 129 ember... Ezek az innen-onnan származó fogvatartottak" - kezdte. 

Hozzátette, hogy érkezésekor rengeteg beszólás kapott az elítéltektől.

"Na mi van Aurelio?", Na, mi van öcsém? Ez a Valóvilág.", Végre celeb popsi" - idézte Aurelio őket elváltoztatott hangon.

Kislánya, Sofia akkor született, amíg a büntetését töltötte, ezért először csak szabadulása után láthatta, amiről fotót is mutatott. 

"Megláttam és... úristen, ez kajak én vagyok kicsiben! A kezembe vettem, csókolgattam, de akkor megint abban voltam, hogy nem fogom fel, hogy újra itthon vagyok" - ecsetelte.

Az édesanyjától a börtönben tudta meg, hogy nagymamája elhunyt, ami lelkileg nagyon megviselte őt.

"Meghalt az egyetlen nagymamám a bent létem alatt. A szüleim meg nagyszüleim közül már csak édesanyám van nekem. Ő nagyon anyám volt, és tudtam, hogy egyedül van, és nagyon hiányzok neki" - sírta el magát Hajdú Péternek.