Bilincsben ráncigálták ki a hisztériázó pornósztárt egy előadásról - videó

Lisa Ann
Vágólapra másolva!
A Lisa Ann néven ismert pornóst, akit 4,6 millióan követnek az Instagramon, letartóztatták Matt Rife New York-i show-ján.
Vágólapra másolva!

Az 51 éves (volt) pornósztárt állítólag azért vitték el a Radio City Music Hallban tartott eseményről, mert előadás közben a telefonját használta.

Lisa Ann Instagram

A Daily Star szerint a nő elővette a mobilját, pedig ez tilos volt, nehogy valaki felvegye az előadást (majd kitegye a netre). Megbilincselve rángatták ki a teremből, miközben azt kiabálta, hogy semmi rosszat nem tett. "Nem nyúltam a telefonomhoz, csak látni akartam Matt Rife-t, mert ő egy barátom!" - kiabálta a nő.

Instagram

A közösségi oldalán arról ír, hogy végül mentő vitte el, különös okból. "Egy órával később még mindig meg voltam bilincselve, hagytam, hogy a New York-i rendőrök beszéljenek a mentősökkel, hogy döntsenek a sorsomról. Amint a rendőrök megbilincselve otthagytak a mentőautóban, a mentős végre hozzám szólt: ez volt az első alkalom, hogy egy óra alatt bárki is megszólított. Kedves volt. Őszinte volt, megkérdezte, mi történt. Amikor elmondtam az én szemszögemből, hogy mi történt, ami talán egy hatalmas félreértés, megerősítette, hogy senkinek sem volt joga akaratom ellenére bilincsben tartani engem több mint egy órán keresztül egy show miatt" - írta Lisa Ann.

A videóért lapozzon!