Drámai hírek érkeztek Bruce Willis állapotáról

Bruce Willis
Fotó: Splash//The Sun
Vágólapra másolva!
Bruce Willisnél még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, majd frontotemporális demenciát. Felesége, Emma Heming Willis ápolja őt, ez pedig nem csak lelkileg, de testileg is nagyon megviseli.
Vágólapra másolva!

A színésznél még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, ezért bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. Ez a betegség ugyanis gyógyíthatatlan, az érintettek beszédközpontja pedig sérül. 2023 februárjában frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította az állapotát.

Bruce Willis családja támogatja a sztárt, felesége pedig annyira elszánt, hogy még könyvet is ír férje betegségéről. A várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli könyvben Emma elmeséli, hogyan élte meg férje betegségét, ezzel pedig reméli, hogy tud segíteni azoknak, akik hasonló problémával küzdenek. 

"Azt kérdezitek, hogyan érzem magam. Nézzetek rám: a sminktelen arcom és a gyűrött ruhám mindent elárul! Most beszéltem az egyik barátnőmmel, akinek legalább jól kisírtam magam! Nagyon fontos, hogy legyen valakid, akire rábízhatod a legbensőbb érzéseidet, ahelyett, hogy magadba zárnád, amire sajnos én is hajlamos vagyok. Jelen helyzetben számomra talán az ünnepek, az évfordulók a legnehezebbek, viszont a férjemet kedvelő több millió ember figyelme, aggódó együttérzése igazi lelki mentőövet jelent a rossz napokon, amit Bruce nevében is szívemből köszönök " - fejtette ki egy korábbi Instagram-videójában.

Az egykor modell rengeteg energiát szán arra, hogy jobban megismerje férje betegségét, könyveket olvas róla, és minden percben Bruce Willist ápolja. Azonban időnként muszáj hátralépnie a férjétől, aki mellett néha lélegezni is elfelejt – máskülönben egy napon idegileg és fizikailag maga is összeomolhat! - idézi a Bors

Nemrég Bruce Willis felesége egy romantikus fotót osztott meg a közösségi oldalán, melyen férjével Bruce Willis-szel látható. A felvétel még akkor készült, mikor a férfi egészséges volt, és boldogan csókolják egymást.