Előtte-utána fotón mutatta meg elképesztő fogyását Alekosz volt szeretője

Varsányi Réka
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expresszből ismert Varsányi Rékát Nagy Alekosz párjaként ismerhette meg a közönség, de hamar kiderült, hogy nem működőképes a viharos kapcsolat, így a műsort követően szakítottak. A TV2 kalandrealityjének köszönhetően azonban sokan megkedvelték az iskolatitkárként dolgozó nőt, akit egyre többen követnek a közösségi oldalán is, ahol újabb fotóval dicsekedett el, hogy milyen elképesztő változáson ment át az elmúlt pár évben.
Vágólapra másolva!

Varsányi Réka nem adja fel a fogyásért folytatott küzdelmet, hiába, hogy már több mint ötven kilót fogyott, továbbra is ragaszkodik az új életviteléhez, aminap egy fotót is mutatott magáról húsz kilométer futást követően. A követőit is meglepte, amikor először láthatták a régi fotóit, szinte felismerhetetlen volt a mai önmagához képest, amikor még túlsúlyos volt.

Azóta egyre többször, és egyre büszkébben mutogatja magát a közösségi oldalán, akár merészebb öltözetben is, hiszen büszke az általa elért eredményre. Varsányi most egy előtte-utána fotóval sokkolta a követőit, és azt is elárulta, hogy három évig tartott, mire idáig eljutott a szigorú testmozgásnak és életmódváltásának köszönhetően.