Elvonókúrára ment a legpofátlanabb baloldali színész, Gyurcsányék tüntikézéseinek alkoholista "sztárja"

Vágólapra másolva!
Kénytelen volt megint elvonókúrára menni az ellenzéki tüntetések állandó szereplője, Nagy Zsolt, akinek szereplésein gyakran lehetett látni, hogy részeg. Egyszer például artikulálatlanul üvöltözött.
Vágólapra másolva!

Nagy Zsolt, akiről már korábban is lehetett tudni, hogy alkoholista, pár hónapja megint elvonókúrára ment. Három hónapig volt a világtól elzárva - írta a Blikk.

A lapnak nyilatkozva a színész szabolcsi származására fogta az alkoholizmusát - mintha Szabolcsban mindenki alkoholista lenne -, nem pedig saját hibájára. 

 

Korábban Nagy Zsolt többször szerepelt baloldali tüntetéseken láthatóan részegen. Egy tüntetésen például artikulálatlanul üvöltözni kezdett. A felvétel egy ideig elérhető volt az interneten, de mostanra eltüntették.

Rendszeresen szidta Magyarországot is. Egyszer például ezt mondta: 

"Szégyellem magam Ausztriában, Németországban, Franciaországban vagy Szicíliában, amikor megkérdezik, hogy: "Where are you from?". A válasz után mindig rögtön hozzá kell tennem, hogy nem értek egyet Orbánékkal. Mindenhol. Nem lehetek büszke a saját országomra Magyarországon kívül. Azt érzem, hogy meghalt egy részem".