Gyanús jelek: eljegyezhették Tápai Szabinát

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy nem sokáig szomorkodott a válása miatt, az ujján ugyanis egy gyönyörű gyűrű csillog.
Vágólapra másolva!

Tápai Szabina magánéletéről nem lehetett sokat hallani az utóbbi időben, azonban úgy tűnik, hogy fontos mérföldkőhöz érkezett - írta a Bors. A lap az egyik egészségklinika megnyitóján találkozott vele, ahol szembetűnő volt, hogy egy gyönyörű ékszer csillogott az ujján.

A gyűrű nem ismeretlen, egy korábbi Instagram-fotón is szerepel, s bár ő elsősorban a körmét akarta megmutatni, mindenki az ékszerre figyelt. 

Pont, ahogy az egészségklinika megnyitóján is, ahol

 szintén viselte ugyanezt a gyűrűt. 

Igaz, nem a bal kezén, ahogy azt a friss jegyeseknél szokás, azonban eléggé beszédes volt az a jelenet, mikor a lap az eljegyzéséről kérdezte: Szabinától azt próbálták megtudni, hogy 

mit gondol arról, ha egy férfi a szerelmesek napján teszi fel kedvesének a nagy kérdést. 

A sportoló először kijelentette, hogy az ő kezét nem akkor kérték meg, s bár mindenki egyből Kucsera Gáborra gondolt, lehet akár az új udvarló is. Már csak azért is, mert Szabina a kérdést követően azonnal az ékszerhez kapott, s még meg is csodálta, milyen szépen csillog az ujján.

Valentin-napon lánykérés? Hát, az én kezemet nem akkor kérték meg, lehet, hogy cuki, de én biztos, hogy valamilyen más alkalmat választanék erre, ha férfi volnék

- mondta Szabina. 

Persze ez még nem jelent semmit, simán lehet, hogy csak egy számára kedves ékszerről van szó, amit napi szinten hord.