Ez már beteges: szétműttette magát Berki Mazsi, már rá sem lehet ismerni

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Újabb fotója is azt bizonyítja, hogy már teljesen szétplasztikáztatta magát Berki Mazsi, aki néhai férje, Berki Krisztián halála óta teljesen más ember lett. Nem véletlen, hogy épp az elmúlt években lett plasztikafüggő, hiszen minden bizonnyal gazdag barátja, Zoltán fizeti a beavatkozásokat. Így az özvegy a hirtelen jött luxust kihasználva betegesen műtteti magát és vagyonokat költ a megjelenésére. Bár már többen is kritizálták őt emiatt, egyáltalán nem érdekli mások véleménye, legújabb fotóin is jól látszik, hogy a melleit csináltatja egyre nagyobbra.
Vágólapra másolva!

2022. május 6-án tragikus hirtelenséggel halt meg otthonában Berki Krisztián, aki mindössze 42 éves volt. A botrányairól elhíresült Berkit saját kislánya, Berki Nati találta meg holtan, ő volt, aki segítséget próbált kérni az édesapjához. A családi dráma után sokáig széthullani látszott a családjuk, főleg Berki Mazsi és néhai férjének édesanyja, Mayer Júlia között mérgesedett el a viszony, sokáig szidták egymást a nyilvánosság előtt. Később kiderült, hogy Berki Krisztián édesanyjának valószínűleg tudomása volt Berki Mazsi új kapcsolatáról, ezért is volt a sok nézeteltérés, de állítólag mára már rendezték a kapcsolatukat.

Berki Krisztián mellett vált ismertté Berki Mazsi, a kapcsolatuk elején még teljesen másképp nézett ki, mint ma Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Berki Mazsi utólag kitálalt a házasságukról, azt is elmondta, hogy miért romlott meg a viszony közte és az egykori médiaceleb között. Az özvegy állítása szerint Berki Krisztián megcsalta, amikor közös kislányuk, Emma Katerina született. Új barátjáról, Zoltánról több mint egy évig nem beszélt, még akkor sem, amikor már sokan sejtették, hogy rátalált a szerelem még a gyászidőszak alatt.

Berki Mazsi régen és most, egyértelmű, hogy betegesen plasztikafüggő lett Forrás: TV2, Instagram/berkimazsi

Sokan nem nézték jó szemmel, hogy az özvegy ilyen hamar új életet kezdett egy másik férfi oldalán, majd hosszas titkolózás után végül elismerte, hogy valóban új barátja van. Ma már teljesen nyíltan vállalja, hogy új életet kezdett, egyre több információt árult el kettejükről, mára már teljesen nyilvános, hogy együtt élnek Székesfehérváron, a férfi házában és együtt nevelik Berki Mazsi és néhai férje, Berki Krisztián közös kislányát.

Berki Mazsi sokáig próbálta rejtegetni gazdag barátját, ma már nyíltan vállalja, hogy új életet kezdett Forrás: Berki Mazsi Instagram

Berki Mazsi férje halála óta, gazdag új barátja oldalán teljesen megváltozott, szinte már rá sem lehet ismerni. A luxusözvegy imádja szórni a pénzt, hol drága utazásokon vesz részt Zoltánnal, hol a plasztikai sebésznél operáltatja magát azért, hogy még nagyobb melleket csináltasson magának. Az özvegy egyfolytában sportol is, ezért valószínűleg a súlyvesztését akarja ellensúlyozni a hatalmas implantátumokkal.

Berki Mazsi nem tud leállni a mellnagyobbítással, ezzel is folyton dicsekszik Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Berki Mazsi legújabb képeiért lapozzon, a cikk folytatódik!