Ilyen romantikus meglepetéssel készült Krausz Gábor Mikes Annának - kép

Krausz Gábor, Mikes Anna
Fotó: https://www.instagram.com/mikesannams/
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, már a Dancing with the Starsban egymásra talált Mikes Anna és Krausz Gábor, akik végül győzelemre is vitték a negyedik évadban. A páros ezt követően még sokáig titkolta a kapcsolatot, de a követőik észrevették, hogy több van közöttük barátságnál. Az eddigi nagy titokzatosság mostanra átfordult, egyre többször engednek bepillantást a hétköznapjaikba. Most Mikes Anna mutatta meg, milyen romantikus meglepetéssel készült számára a sztárséf.
Vágólapra másolva!

Mikes Anna és Krausz Gábor a jelek szerint fülig szerelmesek egymásba, és már egyáltalán nem áll szándékukban tovább titkolni ezt a nyilvánosság előtt. Sőt, most a táncosnő dicsekedett el a követőinek egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben, hogy milyen romantikus gesztussal kedveskedett neki a sztárséf. 

Krausz Gábor igazán figyelmes, és jó példát mutat azzal, hogy nemcsak ünnepekkor kedveskedik szerelmének, hanem a szürke hétköznapokat is képes feldobni Mikes Anna számára, aki büszkén mutatta meg a hatalmas tulipáncsokrot, amit párjától kapott. 

Tulipánszerelem (is)

 - idézi a Bors a táncosnőt, aki most először fejezte ki egyértelműen, hogy szerelmet érez Krausz Gábor iránt.

 

tulipán, MikesAnna
Ilyen gyönyörű tulipáncsokorral lepte meg kedvesét Krausz Gábor
Fotó: Bors