Kiderült, mi tette tönkre Oláh Gergőék házasságát

Oláh Gergő
Oláh Gergő
Vágólapra másolva!
Oláh Gergő és a felesége már tizenhat éve házasok, de a sok boldog pillanat mellett számos nehézségen is keresztülmentek.
Vágólapra másolva!

Oláh Gergő elárulta, rengeteg energiát fektettek abba, hogy működjön a házasságuk, ennek ellenére is sok mélypontjuk volt. Mindezt nem is akarják eltitkolni, sőt, még előadásokat is tartanak az életükről. 

Oláh Gergő a Storynak elmondta, hogy már több házasságot sikerült megmenteniük. Bevallása szerint körülbelül egy éve jött rá, mennyire zavarja, hogy ennyi házasság tönkremegy.

Tavaly ilyenkor ráadásul több ismert házaspár jelentette be, hogy válnak, és anélkül, hogy megnevezném őket, bevallom, engem feldühített, hogy feladják

– mondta az énekes, aki megjegyezte: bár a mai világban ez így működik, szerinte a házasság megtartásáért érdemes küzdeni.

„És nem a gyerek, pláne nem a közös ház vagy bankszámla miatt, hanem mert súlya van annak, hogy holtomiglan-holtodilglan” tette hozzá.

Eleinte annyira szegények voltunk, hogy azt sem tudtuk, mit eszünk másnap. Az öt gyerekünk érkezése is minden alkalommal új problémákat szült, amiket meg kellett oldanunk. De mind közül az ismertség és a hirtelen jött siker okozta a legtöbb konfliktust köztünk

 – részletezte.

A veszekedések nagy részét az okozta, hogy egy tehetségkutató műsor megnyerése után az énekes alig volt otthon, így a feleségének egyedül kellett boldogulnia a gyerekekkel. Bevallotta, eltávolodtak egymástól, és többször a váláson gondolkodtak, de mindig megoldották a helyzetet.