Kulcsár Edinának üzenhetett G.w.M exe

NagyMelanie, G.w.Mexe, Nagy Melanie
NagyMelanie, G.w.Mexe, Nagy Melanie
Fotó: Füri-Hartmann Henriett
Vágólapra másolva!
Sok támadás éri Kulcsár Edinát mostanság, de nemcsak követői részéről kell tűrnie a kritikát, hanem volt férje fiatal barátnőjétől, valamint G.w.M exétől, Nagy Melanie-tól is, akik feltehetőleg neki üzentek bejegyzéseikben az elmúlt napokban.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina bármit is csinált az elmúlt időszakban éles kritikákkal kellett szembenéznie. Sokan támadják amiatt is, hogy folyton edzős videókat tesz közzé magáról, amivel egy edzésprogramot népszerűsít. Többen úgy érzik, nem hiteles és már egyáltalán nem önmaga, de mégis a fizetős valóságshow-ja miatt fordultak el tőle az emberek, olyanok is, akik szinte a kezdetektől követték őt a közösségi oldalain.

Az egykori szépségkirálynőt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, szinte nem is reagál ezekre a kommentekre, és úgy tűnik, hogy semmi sem változik ezek hatására, a haját kivéve. Ugyanis sokak meglepetésre nemrég visszafestette haját az eredtei színére, valószínűleg a többség véleményének hatására. Az edzős videókkal azonban továbbra is jelentkezik, most úgy tűnik, hogy Sudár Bianka után Nagy Melanie is ezt gúnyolta ki a saját Instagram-oldalán.

Nemrég ugyanis Sudár Bianka osztott meg az edzőteremből egy képet, ahol épp olyan feszesítő gyakorlatokat végzett, ami a fenékizmokat erősíti és formálja, a bejegyzése is sokatmondó volt, hiszen egyértelműen Kulcsár Edina edzésprogramját akarta minősíteni.

Sose a gyakorlattól várd a megváltást, hanem a helyes kivitelezéstől!

- írta Csuti fiatal barátnője, aki egy barack hangulatjelet is tett a figyelmeztetés mellé, ami a Kulcsár Edina által népszerűsített edzésprogram szimbóluma.

Most Nagy Melanie is követte Sudár Bianka példáját, ő is az edzőteremből jelentkezett be egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban, ahol megmutatta, hogy személyiedző felügyeletével végez gyakrolatokat, a felvételhez csak annyit írt: Elkezdtük - írja a Bors.