Megdöbbentő változás történt Kulcsár Edinával - videó

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Sokan kritizálják Kulcsár Edina külsejét, mióta G.w.M felesége, ugyanis drasztikusan megváltozott a stílusa, ez sokaknak nem tetszik. A követői szerint az egykori szépségkirálynő már csak árnyéka egykori önmagának, így most engedett a nyomásnak, és egy fontos dolgot megváltoztatott magán, remélve, hogy kevesebben támadják majd.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben rengeteg támadás éri Kulcsár Edinát, egyrészt a valóságshow-ja, furcsa viselkedése, valamint megjelenése miatt. Sokaknak úgy tűnik, hogy az egykori szépségkirálynő bármit megtesz azért, hogy róla beszéljenek, akkor is, ha negatív dolgokról van szó. 

Valóságshow-ja miatt már egyre többen elfordultak tőle az utóbbi időben, de úgy tűnt, őt ez sem érdekli, pedig anyaként is rengeteg kritikát kapott, mert sokan úgy gondolják, hogy veszélyezteti gyerekei fejlődését az új életvitele. Vannak, akik úgy gondolják, hogy G.w.M van rá ennyire rossz hatással, aki még az öltözködésébe és stílusába is beleszól, volt, aki a rapper volt párjához hasonlította Kulcsár Edinát.

Valóban teljesen megváltozott az öltözködési stílusa is, sportosabb, lazább ruhákat hord, ezelőtt sokkan nőiesebb darabokat választott, valamint a haját is kiszőkítette, ami miatt nagyon sok negatív hozzászólást kapott. Ezért is gondolkodott már régóta azon, hogy visszafesteti az eredeti barna árnyalatra, úgy tűnik, hogy most rászánta magát, remélve, hogy legalább emiatt nem érik már támadások.