Magyar hírességek gyerekeinek meglepő civil foglalkozásai

Gáspár család
Vágólapra másolva!
Egyre többször halljuk a nepo baby kifejezést, ami arra utal, hogy a sztárcsemeték szüleik miatt lettek ismertek. Azonban vannak kivételek, ugyanis egyes hírességek gyerekei kerülik a reflektorfényt, nem követték egyes magyar celebek a szülői példát, hanem civil foglalkozást választottak. Gáspár Virág például szakácsnak tanul, de Stohl András lánya sem a szereplést választotta.
Vágólapra másolva!

Gáspár Virág

Gáspár Bea és Gáspár Győző legkisebb lánya, Gáspár Virág még a 2000-es évek elején került a köztudatba. Közel 20 évvel ezelőtt lett a lányból, és testvéréből, Gáspár Evelinből a szülei nyilvános szereplései kapcsán celebgyerek, és bár mindig a nyilvánosság előtt élte az életét, mégis polgári foglalkozást választott magának. Érettségi utána a pszichológia és a textiltervezés is a tervei közt szerepelt, végül tavaly felvételt nyert egy francia iskolába, ahol szakácsnak tanul. 

Gáspárék lányának úgy tűnik, hogy megtetszett  a vendéglátás, ugyanis jelenleg Budapest belvárosában, egy luxusétteremben dolgozik. Az exkluzív helyen egyébként több világsztár is megfordult, többek között a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is, de Majka is gyakran vendégeskedik az étteremben - írja a Bors

Bogdán Blanka

Szandi és Bogdán Csaba gyermeke, Bogdán Blanka 2021 júliusában költözött az Amerikai Egyesült Államokba, azon belül San Franciscóba. A 23 éves lánynak nagy álma volt a tengerentúlon élni, ezért hatalmas volt a boldogság, mikor au pairként, azaz bébiszitterként el tudott helyezkedni egy családnál. Azóta rengeteg barátot szerzett, és saját bevallása szerint nagyon jól érzi magát. Családjával a távolság miatt ritkán találkozik, azonban online sokszor beszélnek.

Stohl Rebeka

Bár Stohl András második lánya, Stohl Rebeka már kiskorától látta, hogy édesapja állandóan szerepel, ő mégis más foglalkozást választott magának nővérével, Lucával ellentétben. Üzletvezetőként és felszolgálóként dolgozik egy családi vállalkozásban, a Külvárosi Kávézóban. A 27 éves lányt nem vonzza annyira a szereplés, a pult mögött pedig úgy érzi, hogy rátalált álmai munkájára.

Homonnay Zsombor

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia, Homonnay Zsombor nem követte szüleit a színészi pályán. 18 évesen repült ki a családi fészekből, és minden vágya az volt, hogy Amerikában tanuljon tovább. A 20 éves Homonnay Zsombor 2022 augusztusában felvételt nyert egy tengerentúli egyetemre, jelenleg pedig teniszversenyző szeretne lenni.