Majd kiestek a szűk ruhából Sofía Vergara hatalmas mellei - képek

SofíaVergara,Sofía Vergara
SofíaVergara,Sofía Vergara
Vágólapra másolva!
Az 51 éves szexi latin színésznő és férje, Joe Manganiello tavaly nyáron jelentették be, hogy hét év házasság után elválnak. Azóta már mind a ketten túlléptek a kudarcon, és mindkettejükre rátalált az új szerelem. Sofía Vergara szemmel láthatólag kivirult orvos barátja mellett, és karrierje is épp szárnyal a Griselda című sorozat óta. Most a SAG-gálán jelent meg egy merészen dekoltált ruhában, mely igen sokat engedett láttatni a színésznő hatalmas melleiből.
Vágólapra másolva!

Sofía Vergara sokáig nem beszélt válása valódi okairól, de nemrég egy interjúban elárulta, hogy a gyerekkérdésben nem tudtak megegyezni, ugyanis férje szeretett volna, a színésznő viszont már túl idősnek érezte magát ehhez. Azóta mindketten mások oldalán találták meg a boldogságot, Vergara pedig a karrierjére koncentrál jelenleg, hiszen óriási sikert aratott Griselda című sorozatával

Az 51 éves színésznő évtizedeket tagadhatna le a valódi életkorából, sőt, a válás óta még inkább kivirult. Ezt az idei SAG-gálán meg is mutatta, hiszen egy tűzpiros, testhezálló, mélyen dekoltált ruhában vonult a vörös szőnyegen, erről pedig rengeteg fotót és videót is mutatott a közösségi oldalán. Sofía Vergara bár korábban nem árulta el, hogy bárkivel ismerkedne, de szemfüles lesifotósok rajtakapták, miközben vacsorázni ment Justin Saliman nevű ortopéd sebésszel, akivel egyértelműen több volt közöttük, mint barátság.