Meggyűlölte egymást az Omega két legendája

Omega együttes, Molnár György, elefánt, család
Vágólapra másolva!
Kóbor János, Benkő László, Mihály Tamás rövid időn belül hagytak itt minket, az Omega még két élő legendája, Debreczeni Ferenc Ciki és Molnár György Elefánt viszonya pedig annyira elmérgesedett, hogy már szóba sem állnak egymással.
Vágólapra másolva!

Az Omega legnagyobb slágereivel áll hamarosan színpadra a Barba Negrában a dobos Debreczeni Ciki, aki fiatal zenészekkel vette magát körbe. A terveik szerint országos, sőt, nemzetközi turnéra is indulnak az Omega Testamentum nevű formációval. Az már biztos, hogy nem lesz ott a színpadon az a Molnár György Elefánt, aki ugyanitt néhány héttel ezelőtt fellépett a Mobil Mániával.

Molnár György, Kóbor János, Debreczeni Ferenc, Mihály Tamás és Benkő László, az Omega együttes tagjai, miután átvették a megosztott Kossuth-díjat 2013. március 15-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Tudtam róla, hogy Molnár Gyuri színpadra állt decemberben – mondta Debreczeni Ferenc. - Bevallom, hátba szúrásként éltem meg mindezt. Mintha egy tőrt döftek volna belém. Láttam a koncertplakátot, rajta nagy betűkkel ott virított az Omega felírat. Nekem persze, senki sem szólt. Nem esett jól, mint ahogy az sem, hogy hiába hívtam Molnár Gyurit ilyen-olyan bulikra, folyton nemet mondott nekem. Éppen ezért én már nem hívom őt többet. Nincs értelme.

Molnár György Elefánt Forrás: BorsOnline

Ha azt állítja Ciki, hogy tőrdöfésként élte meg mindazt, ami történt, akkor mit mondjak én? – reagált a Blikknek Elefánt. – Élet‑halál között voltam, ilyen-olyan csövek lógtak ki belőlem, amikor a mi dobosunk már új zenészeket toborzott maga köré, majd fellépett Omega-számokat játszva. Hosszasan mesélhetnék arról, mit éreztem ekkor. De inkább hagyjuk. Egyébként pedig attól még, hogy valaki Rolling Stones-számokat játszik, nem lesz Mick Jagger. Attól még, hogy valaki Omega-számokat játszik, még nem lesz – és nem is lehet – az Omega zenekar, merthogy olyan már nincs...