Meglepő dolog derült ki ifj. Schobert Norbertről - videó

SchobertNorbi,Schobert Norbi
SchobertNorbi,Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
Meglepő videó került nyilvánosságra ifj. Schobert Norbiról, amit édesapja osztott meg róla. A fiatal fiú két évvel ezelőtt nyerte meg a Farm VIP harmadik évadát, ahol bizonyította, hogy szülei nélkül is megállja a helyét. A műsor óta egyre többen követik figyelemmel a közösségi oldalain is. Rubint Réka és Schobert Norbert nagyon büszkék a fiúra, aki nővéréhez, Larához hasonlóan úgy tűnik, hogy nagyon tehetséges énekes.
Vágólapra másolva!

Ezidáig csak Schobert Laráról lehetett tudni, hogy érdekli a zene és az éneklés, nemrég Nyári Kálmánnal énekelt egy duettet, amit büszkén jelentett be az énekes a közösségi oldalán. Egyelőre nem árulták el, hogy a fiatal lány a jövőben komolyabban tervez-e foglalkozni az énekesi karrierjével, de egyelőre úgy tűnik, inkább az fitneszedzői feladataira koncentrál. 

A Schobert családban azonban nem Lara az egyetlen, aki remekül énekel, hanem öccse, Schobert Norbi is, akiről eddig csak közeli ismerősei tudhatták, hogy milyen zenei tudása és képességei vannak. Most azonban a legutóbbi Alakreform-rendezvényen ő is mikrofont ragadott, és több dalt is énekelt, amire mindenki jól mulatott. Édesapja, Schobert Norbert büszkén mutatta meg közösségi oldalán, hogy idősebbik fia mennyire tehetséges énekes. A Blikk információi szerint ifj. Schobert Norbi egy ideje már hobbi szinten foglalkozik az énekléssel, még hangképzésre is jár.