Mindkettőnket megviselt - szakításáról beszélt Gaál Noémi

Vágólapra másolva!
Sok olyan külső tényező játszott közre, ami felkavarta a mindennapjainkat - mondta.
Vágólapra másolva!

A TV2 egykori időjárás-jelentője 2019-ben szakított, 14 éves kapcsolat után. "Még ha közös döntés is volt, ez egy olyan változás, amit szomorúsággal él meg az ember. Persze, ha valaki szabadulni akar a kapcsolatból, az más, de mi szeretetben éltünk. Viszont sok olyan külső tényező játszott közre, ami felkavarta a mindennapjainkat, sok nehézséget okozott, és addigra már nem volt elég megtartandó ereje a kapcsolatnak... Szerintem mindkettőnket megviselt a dolog, de barátságban váltunk el" - nyilatkozta.

Gaál Noémi
Gaál Noémi 
Fotó: Instagram  / Instagram

"Ha már muszáj keresztülmenni egy szakításon, akkor így kell, egymásra odafigyelve, segítve a másikat. Nem mondtunk semmi olyat egymásnak, ami végérvényesen elrontotta volna a megelőző tizennégy évet"—osztotta meg a Hot! magazinnal.

Már a előző kapcsolata alatt is ismerte a jelenlegi párját, Tamást, akivel a TV2-es Párharcban is együtt szerepelt. "Korábban egy munka kapcsán már ismertük egymást, de én azt a feladatot részben azért nem vállaltam el, mert attól tartottam, hogy ő férfiként is érdeklődik irántam. Márpedig akkor még volt párom, és nem akartam belemenni ilyesmibe."

Később véletlenül futottak össze egy boltban, amely után egy névtelen küldőtől érkezett fehér rózsa várta őt az autóján. A romantikus gesztus után Tamás elhívta randevúzni Noémit, majd rövid időn belül össze is költöztek.

Nemrég kiderült, hogy Gaál Noémi ott van a világ legszexibb időjárás-jelentői között, és nem egy magyar újság tette oda - erről itt olvashat, itt nézhet több képet.