Négy évig folyamatosan verte a barátja Singh Vikit

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Singh Viki bár sikeres énekesnő, sokáig gátlásokkal küszködött, ami a párkapcsolatára is kihatott.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőről már isgyerekként kiderült, hogy muzikális, ugyanis a Magyar Rádió és az Operaház gyermekkórusában énekelt. Tehetségét a Megasztárban, a Ri­sing Starban, illetve a Sztárban Sztár műsorokban is megmutatta, jelenleg pedig egy színdarabban játszik főszerepet. Habár most nincs párja, évekkel ezelőtt egy bántalmazó kapcsolatban élt, amiről most először beszélt a nyilvánosság előtt. 

"Mindig kishitű voltam magammal szemben: elég jó, elég szerethető, értékes vagyok-e a színpadon és a kinézetemben is? Olyan fokú volt ez az önbizalomhiány, hogy állandóan rosszul választottam párt. Volt, aki négy évig folyamatosan vert. Elhitette velem, hogy megérdemlem. Azt gondoltam, azért bánt, mert szeret. Halálosan szerelmes voltam belé, és könyörögtem, hogy ne hagyjon el. Semmibe vettem magam" - vallotta be. 

Később azonban rájött, hogy minél előbb véget kell vetnie ennek a kapcsolatnak. Döntésében egy hajóút is szerepet játszott.

"Elmentem hajózni. Komphajókon dolgoztam Helsinki és Stockholm között. Nagyon kemény munka volt, este 8-tól hajnali 2-ig kellett énekelni a hét minden napján. Charlie Skandináv éjszakák című dalának valamennyi szavát értem: átéltem. Ott lettem önmagam" - mesélte.

Magyar-indiai származása miatt osztálytársai megbélyegezték, csúfolták, ami megbélyegezte az életét.

"Édesapám nagyon jóképű férfi, igazi playboy, sikeres üzletember. Hatszor nősült; én a második házasságából születtem, a harmadikból van két húgom. Édesanyám gyönyörű nő volt, most is nagyon csinos. Miután elváltak, soha többé nem ment férjhez, és sokszor éreztem úgy, hogy nekem kell vigyáznom rá. Sokféle gátlással küszködtem; azt gondoltam, hogy ha édesapa elhagyott, akkor mindenki elhagy majd. Kirekesztettnek éreztem magam. Balatonlellére költöztünk, csúfoltak a nevem miatt, mindenfélének ejtették ki, csak nem ahogy kell. A bőröm sötétebb volt, mint az osztálytársaimé, nyugati autókkal jártak a szüleim. Arra vágytam, hogy nekünk is Trabantunk meg Ladánk legyen, mint mindenkinek. Anyukám csak nevetett ezen. A kívülállók meg azt látták, hogy idejöttek ezek Pestről, Mercedesszel járnak, az apuka ráadásul indiai" - idézte fel.

A hot! magazinnak bevallotta azt is, hogy az évek során sokat dolgozott magán, járt családállításra, pszichológushoz és ki­ne­zio­ló­gus­hoz is. Rájött, hogy egy gyerekkori emlék miatt kerülte a sikert, ez pedig az egész életét befolyásolta.

"Amikor Lelléről felkerültem Budapestre, az általános iskola negyedik osztályában kiválasztott a legnépszerűbb lány, maga mellé ültetett. Ő volt az, aki mindent megnyert: szavalóversenyt, énekversenyt. Amikor én lettem az első, másnaptól nem szólt hozzám. A többiek sem. Olyan fokon kirekesztettek, hogy iskolát kellett váltanom. Akkor azt tanultam, hogy a sikertől félni kell, mert büntetéssel jár, és hogy nem szabad szépnek lenni" - fejtette ki.