Erőszakos exbarátjával békülhetett ki újra Opitz Barbi

Opitz Barbi Serleg Albert
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi elmondása szerint újra szerelemes, de óvatosan fogalmazott arról, hogy ki rabolta el a szívét. Tavaly szinte csak botrányos kapcsolata miatt beszéltek róla, aminek úgy tűnt, hogy nehezen bár, de végleg véget vetett. Most egy közeli ismerőse árulta el az énekesnőt, aki azt állítja, hogy az új barát nem ismeretlen, hiszen kibékült a bántalmazó exbarátjával, Serleg Alberttel.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, újra kibékülhetett az erőszakos Serleg Albert és Opitz Barbi, aki sejtelmesen fogalmazott arról, van-e férfi az életében.

Az énekesnő sejtelmesen beszélt új kapcsolatáról Forrás: Instagram

Annyit mondhatok, hogy számomra akkor igazán vonzó egy férfi, ha feltétel nélkül szeret, ha egyben a barátom is tud lenni. Az is fontos, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni. Ezek mellett olyan fontos szavakat tudnék még felsorolni, mint az empátia és az együttérzés" - mondta az énekesnő, aki tavaly nagyon határozott volt a szakítása kérdésében, és szinte minden mocskos részletről kitálalt.

Ezek után senki sem gondolta volna, hogy valaha újrakezdi az agresszív Serleg Alberttel, aki miatt családja és barátai is elfordultak tőle, de nagyon úgy tűnik, hogy ő az a bizonyos barát, akiről Opitz Barbi beszélt, ugyanis egy közeli barátja elárulta, hogy újra együtt vannak.

Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad" - mondta a neve elhallgatását kérő ismerős a Ripostnak.

Opitz Barbi titokzatos barátja újra Serleg Albert lehet Forrás: Instagram/Opitz Barbi