Tóth Gabi egy magyar énekesnőről: Olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne - videó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabit a TV2 Megasztár című műsorában ismerhette meg az ország majdnem húsz éve, később maga is mentor lett egy tehetségkutatóban. Az énekesnő többek között arról beszélt legutóbbi interjújában, hogy hogyan támogatta a fiatal énekeseket, például Opitz Barbit.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi, a Sztárban Sztár leszek! mestere 2004-ben lett ismert, akkor indult a TV2-n a Megasztár második évadja, amiben harmadik helyezést ért el. Egykori versenyzőként tudja, min mennek keresztül a fiatalok, szívén viseli a sorsukat. "Küldetésemnek érzem a tehetséggondozást, ezért is voltam olyan boldog, amikor felkértek az X-Faktorra, hiszen így úgymond értelmet nyertek azok az élmények, amelyeket a Megasztár által éltem meg.

Nekünk ezt annak idején nem mondták el, mi azt hittük, hogy amit a műsorban látunk, az a showbiznisz és a szakma. Hát nagyon nem" – mesélte a Hatvani Polgári Szalon című műsorban az újjászületett Tóth Gabi, aki arról is beszélt, hogy a műsorok végeztével is áll a fiatalok rendelkezésére, ha szükségük van rá.

Volt, amikor főztem nekik, ruhát vagy pénzt adtam nekik. Például Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle" – magyarázta Papp Máté Bence kedvese.