Tovább panaszkodott, eddig nem hallott részleteket mesélt a börtönéletről az RTL Klub sztárja

Aurelio
Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio két évig volt börtönben, most a házi őrizetből adott interjút – amelyben eddig nem hallott részleteket is elárult arról, hogy miként élt a rácsok mögött.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az RTL Klub volt valóságshow-szereplője, Aurelio Hajdú Péternek panaszkodott a börtönről, a kedd este látható adásból pedig azóta további részleteket is közölt a Bors.

"Nem vártam, csak tudtam, hogy el kell mennem dolgozni. Reggel fél 5-kor volt ébresztő. De először bele kellett rázódni abba, hogy Budapesten, 

ha fél ötig nem ugrottál ki az ágyból és nem vetetted be az ágyadat, és nem öltöztél fel, akkor annak pár perc múlva voltak következményei.

Bent, ha dolgozol, akkor háromnegyed 6-ig van időd elkészülni. Tehát 1 óra 15 perced van arra, hogy elkészüljél, átöltözzél, zöldben legyél, megcsináld az ágyadat, háromszögben legyenek a törölközők, rendben legyen a szekrényed, rendben legyen a ládád, és a körülményekhez képest a legápoltabban kellett megjelenni, úgy kell kinézni, mint a fényképen, nem állhat másképp a hajad, nem lehetsz borostás, ha a fényképen…" – magyarázta a napirendről Aurelio.

"Olvastam sokat, de mi aludtunk sokat, mielőtt elmentünk dolgozni. 

Az alvás egy elég nagy program a börtönben. Mert ahogy bent szokták mondani: addig sem vagy bent… A gondolataid olyankor máshol vannak.

Azt is mondják bent: alszom egyet, mert egy kicsit ki akarok innen szakadni. Mert jó esetben nem benti dolgokkal álmodik. Mondjuk nekem folyamatosan rémálmaim voltak egy éven át. Rettenetesen aludtam, 2023. februárban kezdtem el úgy igazán pihentetőket aludni. Amikor már úgy feldolgoztam, hogy most tényleg ez van, hogy bent vagyok a börtönben, és valószínűleg nem fogok hazamenni 10 hónap után" – idézte Aureliót a Bors.