Újabb fordulatok Dudás Miklós és Szigligeti Ivett viharos házasságában

Dudás Miklós
Dudás Miklós
Vágólapra másolva!
Hosszas tagadás után elismerte Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett, hogy komoly problémák vannak a kapcsolatukban, de úgy tűnik, mostanra sikerült közelebb kerülniük egymáshoz.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, hosszas tagadás után mégis elismerte Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett, hogy komoly problémák vannak a kapcsolatukban. Régóta küzdenek a kapcsolatukért, és legújabb posztjuk szerint úgy néz ki, sikerült újra közel kerülniük egymáshoz. "Minden" - ennyit írt csak a sportoló a családi képhez, melyen feleségével és két gyerekükkel látható.

Nemrég még biztosan állították, hogy házasságukat nem lehet megmenteni, ezért elválnak annak ellenére is, hogy két gyerekük született, és első saját otthonukba is csak nemrég költöztek be. A híresztelések szerint Szigligeti Ivett hagyta el a közös otthont és szüleihez költözött a gyerekekkel.

A váláshoz valószínűleg megcsalás vezetett, hiszen a házaspár korábban elárulta, már történt félrelépés a házasságuk során. Szigligeti akkor továbblépett, de sosem tudta megbocsátani férjének a hűtlenségét. Állítólag már többször is szakítottak a kilenc év alatt, volt, hogy rövidebb ideig külön is éltek, de most nem haladtak a békülés felé, legalábbis ezidáig.