Meglepő részletek derültek ki Szabó Simon és Balogh Edina kapcsolatáról

Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, egy párt alkot Szabó Simon és a nemrégiben elvált Balogh Edina, akik a Farm VIP negyedik évadának forgatása alatt ismerkedtek meg és találtak egymásra. A kapcsolatuk a műsor után fordult komolyabbra, a színésznő nem tagadta, hogy valóban egy párt alkotnak. A kapcsolatukat igyekeznek megóvni, nem sokat árulnak el a nyilvánosságnak arról, hogyan alakulnak köztük a dolgok. Most azonban újabb részletek derültek ki arról, hogy mi van a páros között és mit terveznek a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Nem sokat tudni Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolatáról, azt sosem tagadták, hogy romantikus viszony alakul kettejük között. A színésznő nemrég egy romantikus bécsi utazásról is mutatott fotókat, bár közös felvételeket még nem hoztak nyilvánosságra. Mindketten óvatosak az ismerkedés terén, ugyanis gyerekeik érdekeit tartják leginkább szem előtt, és mindketten túl vannak egy váláson, ami megviselte őket érzelmileg.

Mindketten megfontoltak, és a gyerekek miatt hatszor meggondolják minden lépésüket.

Szeretik egymást, de egyelőre ott tartanak, hogy igyekeznek minél több időt együtt tölteni és megismerni a másikat. Sokat randevúznak. Szeretnek moziba és színházba járni, és pár hete együtt voltak Bécsben is" - mondta egy neve elhallgatását kérő ismerősük, aki szerint a csalódásaik miatt is óvatosabbak az ismerkedéssel.

Hatalmas támaszai egymásnak, de még fel kell dolgozniuk a csalódásaikat, az ezzel járó változásokat, és megszokniuk az új életüket.

 Mindezt úgy, hogy a környezetükben senkinek se okozzanak fájdalmat. Szeretnének majd összeköltözni, de nem siettetnek semmit sem. Tervezgetnek, és szép lassan, lépésről lépésre haladnak előre" - idézi a Blikk az informátort, aki szerint már szóba jött a pár között az együttélés, de még nem szeretnék elsietni a dolgokat.