A Hazatalálsz két sztárja meglepő titkokról mesélt - videó

Kocsis Pál és Csapó Virág, Hazatalálsz
Vágólapra másolva!
A Hazatalálsz két sztárja, Csapó Virág és Kocsis Pál nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is egy párt alkotnak. Közel nyolc éve laknak egy tanyán, ez az életforma pedig teljesen kicserélte őket.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Csapó Virág a való életben immár 23 éve van együtt Kocsis Pállal, és abba a különös helyzetbe csöppent, hogy később a TV2 Hazatalálsz című sorozatában is összejön a színész által alakított karakterrel, a rendőrfőkapitány Ernővel.

A pár nyolc évvel ezelőtt kezdett új életet, ugyanis maguk mögött hagyták a nyüzsgő városi életet, és egy tanyára költöztek.

A munkánkból adódó zaj, hang, tömeg ellensúlyozásaként azt gondoltuk, hogy ez a csend és nyugi még a munkával együtt is az, ami miatt szeretünk itt lakni 

- hangsúlyozta Csapó Virág. 

Zöldségeket és gyümölcsöket nem termesztenek, mert homokos a talaj, művelni pedig nagyon időigényes lenne, viszont rengeteg állatot tartanak a tanyájukon. 

"Pali a korán kelő, én vagyok a délutáni, esti felelős. Ő szokta reggel a tyúkokat kiengedni" - kezdte a színésznő, aki férjével nem csak tyúkok, kutyák, macskák,lovak, de magyar racka juhok tulajdonosai is. 

"Azt néztem, hogy olyan állatokat szeretnék, akik jól bírják a ridegtartást. A színházban mi ezerrel dolgoztunk, a lányok iskolába jártak, az istállós tartást pedig nem szerettem volna. Egyébként is a rackákat kisgyerekkorom óta szeretem, akik gyönyörű állatok" - mesélte a Mokkában.

A Hazatalálsz két szereplője egyetértett abban, hogy a sorozat 2. évada sokkal mozgalmasabb, izgalmasabb lesz, mint az előző széria.