A legendás horrorfilm, az Ómen rémisztő kisgyereke felnőtt, összevert két embert

Ómen
Ómen
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Nem bírt az idegeivel, bíróság elé került az Antikrisztus egykori megformálója.
Vágólapra másolva!

Damien Thorn egy kitalált karakter, az 1976-os Ómen című horrorfilmben bukkant fel először, akkor Harvey Spencer Stephens játszotta a még gyermek Antikrisztust. Később Jonathan Scott-Taylor, Sam Neill, Seamus Davey-Fitzpatrick és Bradley James vitte a szerepet. Így néz ki most: 

Ómen
Ómen
Fotó: Facebook

2017-ben került a filmes karriertől eltávolodó Stephens újra a lapokba, akkor ugyanis felfüggesztett börtönbüntetést kapott, egy 2016. augusztusi esetért. A kenti Westerhamben történt, hogy a színész autóval haladt, rádudált két, egymást előző kerékpárosra, majd az egyik, bizonyos Richardson “beintett” neki, középső ujját felmutatva.  

Ómen
Ómen
Fotó: Facebook

A színész félreállt, kiszállt az autójából, megütötte Richardsont, aki eszméletét vesztette. Ekkor a másik férfi közbelépett, őt kétszer arcon ütötte, majd miután elesett, tovább verte. Testi sértés miatt 12 hónap börtönbüntetésre ítélték, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették. Mellette pszichológushoz kellett járnia, ingyenes közmunkát kellett végeznie és kártérítést is fizetett.