A pornómodell Molnár Anikó 10 millió forintot utasított vissza - videó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó egy évvel ezelőtt regisztrált az OnlyFans-oldalra. Erotikus tartalmaival milliókat keres, azonban nem mindent vállal be a pénzért.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó tavaly úgy döntött, új dologban próbálja ki magát: saját OnlyFans-oldalt készített, ahova a meztelen tartalmakat tölt fel. Célja, hogy megmutassa, hogy milyen egy női, közel 50-es test. Habár sokan támadták őt, az anyagi biztonság miatt nem hagyta abba a pornómodellkedést, ugyanis milliókat keres vele.

Habár sok mindent bevállal az egykori valóságshow-sztár, már több olyan ajánlatot is visszautasított, ami már nem fél bele neki.

"A menedzsmenten keresztül kerestek meg amerikai tartalomgyártók, hogy szeretnének velem forgatni. Két férfiról volt szó, akik tízmillió forintot ajánlottak. Nyilván nem Budapestet kellett volna nekik megmutatni" - emlékezett vissza.

Azonban bevallotta azt is, hogy nem csak a két amerikai férfi milliós ajánlatára mondott nemet. 

"Kaptam ajánlatot csajtól is. Az biztos, hogy nagyon sokat hozna és nagyon ütne, de nem tudom megtenni. Még poénból sem fogtam meg nő mellét, még ruhán keresztül sem. Most már elértem azokat a határokat, amelyeket nem lépek majd át. Nem voltam soha nővel, nem voltam soha több emberrel, vannak határok bőven" - fejtette ki.

Hozzátette: az OnlyFans-oldalára mindig ugyanazzal a férfival készít tartalmakat, idegenekkel pedig soha nem állnak kamerák elé. Saját bevallása szerint az már a pornó műfaja, a felvétellel pedig a forgatás után azt csinálnak, amit csak akarnak, mivel minden jog az övék. 

"Ott olyan dolgokat kellene csinálnom, amelyektől okádok, és lehet, hogy a Honvédkórházban kötnék ki, mert agyongyaláznának és gyepálnának" - mondta.

Hajdú Péter műsorában arról is mesélt, hogy hogyan ismerkedett meg Eddie Murphyvel, és milyen élőben a világsztár.

"Egy konditeremben dolgozott egy magyar lány, mint személyi edző. Volt ott egy James nevű srác, aki odajárt, és az Eddie Murpy-nek volt a személyi asszisztense. Ezzel a lánnyal kocsikáztunk, és felhívta őt a James, aki megkérdezte, hogy felugrunk-e, mert az Eddie Murphy is ott volt" - részletezte.

Bevállalós képei és videói miatt sokan támadják, azonban ez belefér Molnár Anikó életébe, és továbbra is fog tartalmakat gyártani az erotikus oldalra.

"Nekem ez belefér, nem úgy csinálom, hogy közben szedem be a Xanaxot és leköpöm a tükörképemet" - hangsúlyozta.