Baleset érte az Ázsia Expressz szereplőit

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz szereplői pénteken indultak útnak a nagy kalandnak, azonban érkezéskor baleset érte őket.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a TV2 idén újra műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő szuperprodukció forgatása a napokban kezdődik a Fülöp-szigeteken, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget.

Az idei széria párosítása: Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A szereplők már becsomagoltak, pénteken pedig már repülőre is szálltak. Ördög Nóra az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy bár megérkeztek a Fülöp-szigetekre, baleset érte őket.

"Hát akkor vágjunk bele idén is...Megérkeztünk a Fülöp-szigetekre az Ázsia expressz csapatával. Csupa kaland az élet, mondta Bánk Attila "Görcsi" a nap végén... és tényleg! Még a szállodáig sem jutottunk el, de máris kisebb baleset érte a mikrobuszunkat" - számolt be a történtekről a TV2 sztárja.