Berki Mazsi és milliárdos párja ismét fotót mutatott a luxusnyaralásukról - kép

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi és párja, Zoltán Thaiföldön nyaralnak, amiről a luxusözvegy ismét beszámolt a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, még szinte haza sem ért Amerikából Berki Mazsi, máris útra kelt gazdag barátjával, Zoltánnal, ezúttal Thaiföld volt az úti céljuk. A luxusözvegy persze azonnal eldicsekedett a közösségi oldalán az újabb méregdrága nyaralással, és azóta is ontja magáról a képeket a közösségi oldalán. 

A sztár jelenleg Ko Samui szigetén tartózkodik milliárdos párjával, Zoltánnal, akivel egy luxushotelben szálltak meg, ami nem csak az óceánparton fekszik, de még privát medencés villákat is lehet benne bérelni. Egy szoba ára 179 ezer forinttól kezdődik éjszakánként, míg az előbb említett villa kényelmét 350 ezerért lehet élvezni. 

Úgy tűnik, hogy a luxusözvegy élvezi a kényelmet, amiről legutóbbi fotója is árulkodik. Milliárdos párjával egy Buddha-templom előtt ülnek, amiről Berki Mazsi egy fotót is mutatott az Instagram-oldalán.

"Samui monents with Him. A szerzetesre várva egy kedves helyi nő kinyitotta nekünk a napernyőt, hogy meg ne égjünk. A helyiek kedvessége határtalan és példaértékű, és közben a Szerelmem magához vett egy macskuszt is" - írta a kép alá.

Berki Mazsira tavaly talált rá a szerelem  a gazdag üzletember, Zoltán személyében, akivel már jó ideje együtt is élnek a férfi székesfehérvári családi házában. Többször voltak együtt luxusnyaraláson, fényűző életet él, amit láthatóan nagyon élvez.