Koholák Alexandra megtörten mesélt tönkrement házasságáról

Koholák Alexandra
Vágólapra másolva!
Koholák Alexandra nemrég osztotta meg a nyilvánossággal, hogy öt év után véget ért a házassága Farkas Balázs spirituális vezetővel. A részletekről most először mesélt a sorozatsztár.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Koholák Alexandra és 26 évvel idősebb párja, a "spirituális vezető", Farkas Balázs házassága öt év után véget ért, amiről maga a sztár számolt be a közösség oldalán.

Mivel már többeteknek feltűnt, hogy Balázzsal nem posztolunk közösen, itt az ideje, hogy nyilvánosságra hozzuk, hogy a házasságunk egy ideje véget ért.

Ma már több újságnak nyilatkoztam de azt gondolom, nektek tartozunk itt is egy kisebb magyarázattal. Érthető okokból a részletekbe nem bocsátkozunk bele" - osztotta meg a nyilvánossággal.

A sorozatsztár azóta törölt számos közös fotót, a szakítás okairól pedig most először beszélt.

"Ez a házasság életem legjobb öt éve volt, ez vitathatatlan. Ugyanakkor mindketten azt éreztük, hogy a kapcsolatunk már nem olyan, amilyennek egy házasságnak lennie kell. 

Mindkettőnkben egyszerre született meg ez a gondolat és érzés, úgyhogy le is ültünk megbeszélni a dolgokat, aminek az lett az eredménye, hogy külön utakon folytatjuk. 

Egyelőre nem válunk el, de ha a jövőben a másiknak lesz valakije, azt természetesen tiszteletben tartjuk" - részletezte.

Ugyan Alexandra és férje már nem alkotnak egy párt, a jó viszony megmaradt közöttük. Ugyan a férfinak korábban volt egy botránya, miszerint áttétes rákos emberektől kért pénzt, cserébe pedig szerelemmel és egészséggel hitegette őket, a szakítás ellenére Alexandra továbbra is együtt dolgozik vele.  

"Mindkettőnknek magas az érzelmi intelligenciája, ráadásul ezzel is foglalkozunk, így furcsa is lenne, ha egymás torkának esnénk. Arról nem is beszélve, hogy a barátságunk megmaradt, már ma is többször beszéltünk telefonon. 

A házasságunk alatt sem veszekedtünk soha, a munkában pedig olyan jól működünk együtt, hogy eszünk ágában sem volt megszüntetni a munkakapcsolatot. 

Körülbelül négy hónapja mondtuk ki, hogy vége, de azóta sem hangzott el köztünk egyetlen hangos szó sem" - nyilatkozta a Borsnak.