Kulcsár Edina botrányai - magyar sztárok, akik megdöbbentően gyorsan túlléptek a váláson

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Akadnak olyanok, akik a szakítás vagy válás után nem szomorkodnak sokáig, egy újabb párkapcsolatban élik tovább az életüket. Ez alól a magyar sztárok sem kivételek, ugyanis akadnak olyanok, akik nem vártak, gyorsan továbbléptek és elengedték a közös emlékeket.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti 2016-ban találtak egymásra. Két gyerekük született, kisfiuk, Medox 2018 őszén, kislányuk, Nina pedig 2020 tavaszán jött világra. A pár Medox születése után, 2018-ban kötött házasságot. Kapcsolatuk alatt több hullámvölgyet megéltek, és bár próbálták megmenteni a házasságukat, 2022-ben bejelentették, hogy külön folytatják tovább

Sokáig úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük, ám mikor először nyilvánosságra hozták, hogy házasságuk válságban van megdöbbentek a rajongók. Nem sokkal a válás bejelentése után az egykori szépségkirálynő megosztotta, hogy újra szerelmes, választottja pedig Varga Márk, azaz ismertebb nevén a rapper G.w.M. 

2022 decemberében a férfi eljegyezte Kulcsár Edinát, 2023. február 25-én pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Kulcsár Edina is indult volna még 2022-ben a Dancing with the Stars-ban, azonban a táncpróbán rosszul lett, és kiderült, hogy babát vár. Eleinte nem tervezték a családalapítást, azonban örültek neki. Előző házasságukból mindkettőjüknek két-két gyereke van, kislányuk, Amara pedig 2023 májusában született. Elképzelhető, hogy az egykori szépségkirálynő és rapper szerelme ismét gyermeket várnak, ugyanis Kulcsár Edina ismét bő ruhákban kezdett el járni, és több erre utaló fotót is posztolt a közösségi oldalán. 

 

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás 2016 óta alkotott egy párt, 2018-ban pedig kimondták a boldogító igent. A magyar modell ugyan nem akart focistafeleség lenni, terve kudarcba fulladt. Úgy érezte, hogy párja személyében megtalálta az igazit. Kapcsolatukat óvták a nyilvánosság előtt, ezért a TV2 sztárja a közösségi oldalán is csak ritkán mutatott képet férjéről. Azonban hét év együttlét és öt, házasságban töltött esztendő után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. 

A nehéz döntést közösen hozták meg, válásukat pedig békésen intézték. Pár hónap múlva a szerelem ismét beköszöntött az életébe, mégpedig a teniszedzőként dolgozó Kaszás Benjamin személyében. A Szerencsekerék háziasszonya bevallotta, hogy párja támasza volt a nehéz időszakokban, és boldogabb, mint valaha. A pár februárban Balin töltött pár hetet, a nyaralás pedig megpecsételte a kapcsolatukat, ugyanis a férfi eljegyezte Sydney van den Boscht, amiről a modell maga számolt be az Instagram-oldalán. Bár sokan támadták a sztárt elhamarkodott döntése miatt, nem törődik a hozzászólásokkal, ugyanis erős érzéseket táplál vőlegénye iránt.

 

Berki Mazsi

Berki Mazsi még 2018-ban tűnt fel Berki Krisztián oldalán. A pár kezdetekben nagyon boldog volt, az üzletember többször hangsúlyozta, hogy életében most először szerelmes. Később viszont a megcsalás is felütötte a fejét a kapcsolatukban, ami tragikus véget ért. Berki Krisztián 2022. május 6-án hirtelen halt meg. 

Az özvegy azonban nem sokáig szomorkodott, gyorsan túllépett egykori férje halálán. Tavaly rátalált a szerelem  a gazdag üzletember, Zoltán személyében, akivel már jó ideje együtt is élnek a férfi székesfehérvári családi házában. Többször voltak együtt luxusnyaraláson, fényűző életet él, amit láthatóan nagyon élvez.

Horváth Gréta

Horváth Gréta egy internetes társkeresőn keresztül ismerte meg Meggyes Dávidot. A páros az Ázsia Expressz második évadában is szerepelt, ahol együtt vágtak neki az egzotikus kalandnak, amit végül meg is nyertek. Ez a reality azért is volt emlékezetes számukra, mert a műsor alatt kérte meg az üzletember Horváth Gréta kezét. 2020-ban, titokban házasodtak össze, ugyanis nem akartak nagy felhajtást. Mindenkit meglepett, mikor 2022 év elején bejelentették, hogy elválnak, aminek az oka egy harmadik fél volt. 

Meggyes Dávid beleszeretett a Dancing with the Stars csinos táncosnőjébe, Stana Alexandrába, ez pedig padlóra küldte Horváth Grétát, borzasztóan kiborult, még volt párja ruháit is felgyújtotta. 2022 tavaszán Horváth Grétára újra rátalált a szerelem. Az influenszer karmikusnak, csodálatosnak írta le a kapcsolatát, és egy teljesen új életet kezdett. Párja civil, ezért a nyilvánosság előtt soha nem mutatta meg választottja arcát, de együtt nevelik első házasságából született kisfiát, Filipet.