Máris reagált Horváth Gréta arra, hogy volt férje, Meggyes Dávid kapcsolata tönkrement Stana Alexandrával, akiért elhagyta

Horváth Gréta és Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
2022 év elején derült ki, hogy Meggyes Dávid és Horváth Gréta egy másik nő miatt válnak. Bár egy ideig a férfi próbálta titkolni a kapcsolatot, hamar fény derült az igazságra, hogy Stana Alexandra miatt hagyja el a feleségét, akivel csúnya szakításon mentek keresztül. Az új kapcsolat úgy tűnik, hogy eddig volt felhőtlen, ugyanis nemrég kiderült, hogy Stana és Meggyes kapcsolata válságban van, amire most Horváth Gréta is reagált.
Vágólapra másolva!

Nagyon megviselte Horváth Grétát a válás, és gyorsan változtatott is magán: sokat fogyott, majd plasztikáztatni kezdett, teljesen új emberré vált. Időközben állítása szerint rá is rátalált a boldogság egy rejtélyes férfi oldalán, akit nem akar viszont megmutatni senkinek. A házasságának igen csúnya módon lett vége a férfi hűtlensége miatt, Horváth Gréta még a férje ruháit is felgyújtotta.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid csúnyán váltak el a férfi hűtlensége miatt Forrás: TV2 Sajtószoba

A legnehezebb volt számukra, hogy Horváth előző házasságából született fiát is együtt nevelték, ami miatt nemrég Meggyes Dávid sírva fakadt a Párharcban, elárulta, hogy hiányzik neki a kisfiú, akit a csúnya válás miatt nem láthat viszont.

- kérdezte Stohl András a műsorban, mire a férfi elmondta, hogy hároméves volt a gyerek, amikor megismerte.

- mondta akkor könnyek között Meggyes Dávid, aki már akkor is problémákkal küzdött az új kapcsolatában.

Egyelőre annyit tudni, hogy a táncosnő és a férfi már szétköltöztek, de állítólag még próbálkoznak megmenteni a kapcsolatukat, hiszen nemrég még közös gyereket terveztek. Ők maguk még nem reagáltak a szakításról szóló hírekre, de Horváth Gréta állítólag rengeteg kérdést kap ezzel kapcsolatban, így válaszolt a követőinek.

- jegyezte meg Horváth Gréta, aki a karácsonyfa alatt, ajándékok között ülve válaszolt hűtlen exférje párkapcsolati válságáról szóló kérdésre.

Horváth Gréta is reagált volt férje és Stana Alexandra szakításának hírére Forrás: Horváth Gréta Instagram