Megdöbbentő dolog derült ki Kulcsár Edina és G.w.M házasságáról

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M múlthéten jelentették be, hogy második közös gyereküket várják, ami miatt rengeteg támadás érte őket. Többen úgy gondolják, hogy válságban van a házasságuk, és már a válásról is beszéltek. Egy közeli ismerős azonban elárulta, hogy mi az igazság.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Kulcsár Edina és G.w.M nemrég jelentették be, hogy hamarosan érkezik második közös gyerekük, egy kisfiú, nem sokkal első közös kislányuk születése után. 

"Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled" - vallotta be a rapper a saját valóságshow-jukban, aki már várja kisfia érkezését.

Kulcsár Edina hozzátette: nagyon boldogok és izgatottak. Már lassan 15 hetes, és bár próbálták titokban tartani, február végén megosztották a nyilvánossággal is az örömhírt. 

A bejelentésük óta egyfolytában faggatják őket a közösségi oldalaikon, ők pedig nagyon élvezik azt, hogy újra a figyelem középpontjába kerültek az utóbbi napokban. Főleg Kulcsár, aki folyamatosan utalást tesz a születendő kisfiuk nevére, vagy a terhességével kapcsolatos kérdésekre, konkrétumokat azonban ritkán árul el. 

A korábbi szépségkirálynő most az Instagramon válaszolgatott követői kérdéseire, ott kiderült, hogy a fiú aligha lesz Dominik, Olivér, Levente, Máté vagy Marcell (ezek a fiúnevek voltak a legnépszerűbbek 2022-ben), inkább különleges neve lesz.

"Jelenleg az az álláspontunk, hogy majd csak akkor áruljuk el, amikor már megszületett a baby, de nálunk soha nem lehet tudni. Igen, nagyon különleges neve lesz!" - jelentette be Kulcsár Edina.

Az utóbbi időben viszont azt pletykálták, hogy válságba került a házasságuk, és nem akkora a szerelem, mint ahogyan azt a közösségi oldalon mutatják. Szóvá tették azt is többen, hogy a rapper nem bánik megfelelően feleségével, és a közös posztok száma is csökkent. Azonban a pár egy közeli ismerőse ezt megcáfolta. Szerinte a születendő gyerek csak még jobban megerősítette Kulcsár Edináék szerelmét.

"Alig várták már, hogy nyilvánosságra hozzák a boldogságukat. Nem véletlenül tett Edina többször is utalást az utóbbi időben arra, hogy várandós! Ezzel az is bebizonyosodott, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk tovább, ideje meg­nyu­god­niuk: egyáltalán nincs válságban a házasságuk, a bébi pedig csak még jobban erősíti majd a köteléküket. Kijelenthetjük: nincsenek válófélben " - részletezte a hot! magazinnak egy bennfentes.