Miley Cyrus ismét botrányba keveredett

Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
Miley Cyrus noha még nagyon fiatal, számos botrányba keveredett már az évek során. Most a családja miatt került a középpontba.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nemrég a BRIT Awards gáláján kapta a legjobb nemzetközi dalnak járó díjat, amelyet habár nem tudott személyesen átvenni Londonban, még így is levetkőzött, ugyanis ruhája nem sokat takart

Most azonban nem a meztelenkedésével, hanem családi botrányával került a címlapokra a világsztár. Kiderült ugyanis, hogy édesanyja új párja, a Szökés sztárja, Dominic Purcell, Miley Cyrus húgával, Noah Cyrusszal randizott korábban. 

A sztár egyik közeli barátja is megszólalt az ügy kapcsán, aki azt állítja, hogy az ügy nagyon megviselte az énekesőt, hiszen nem csak édesanyját, de tesvérét is érinti. 

"Mileynek fogalma sem volt a Dominic-kel való drámáról. Szembesítette az anyját ezzel kapcsolatban. Furcsa helyzetnek tartja, de szereti az anyját, és azt akarja, hogy boldog legyen"- vallotta be.

Az információk szerint az édesanya pontosan tisztában volt azzal, hogy a férfi lányával randizik, azonban ezt figyelmen kívül hagyva is belevágott a kapcsolatba. Így az sem meglepő, hogy a világsztáron kívül, egyik gyerek sem tartja a kapcsolatot a sokat kritizált édesanyával.

Tish Cyrus azonban hangsúlyozta, hogy már 2016-ban kapcsolatba került a Szökés sztárjával, hamarabb, mint azt sokan feltételezik. Tavaly házasodtak össze, azonban Noah Cyrus-t nem hívták meg, nehogy az esküvőn jelenetet rendezzen - olvasható a People oldalán.