Minden nap új szexpartnere van ennek az ausztrál bombázónak - fotók

Annie Knight
Annie Knight
Fotó: Instagram / Annie Knight
Vágólapra másolva!
Az év első 50 napjában 70 férfival feküdt le az OnlyFans-modell.
Vágólapra másolva!

A szexuálisan legaktívabb ausztrál nőnek tartott 26 éves Annie Knight bejelenette, hogy 365 férfival akar szexelni ebben az évben (pedig szökőév van). A nő elég erősen indította az évet, bevallása szerint a Valentin-napig 70 szexpartnere volt - azaz az év első 49 napjában túlteljesített. Nem szeret hosszan randizgatni, mint kiderült, nála a testiség mindennél fontosabb, és úgy gondolja, hogy ebben a tempóban jóval december előtt meglesz neki a 365 partner.

Annie Knight
Annie Knight
Fotó: Instagram / Annie Knight

Nemrég elmondta, hogy csalódott, amikor a rengeteg szexpartnere közül az egyik úgy döntött, hogy soha többen nem keresi, a nő hívásaira pedig nem is válaszol - mert rájött, hogy ő csak egy volt a törzsvendégek hosszú sorában. A nőt azért is bosszantja az eset, mert a férfi felettébb jóképű volt.

https://www.instagram.com/anniekknight/

A netes sztár, aki az OnlyFansen is mutogatja testét, azt állítja, hogy őszinte a partnereivel, nem hitegeti őket azzal, hogy ők lennének az egyetlenek - feltéve, ha felhozzák egyáltalán a témát. Úgy tűnik azonban, hogy ez a férfi nem tudta: szexelt vele, majd csak később olvasgatta a bulvárlapokat, amelyek az évente 300 partnert elfogyasztó Annie esetével foglalkoztak. A nő egy trágár videóban küldte el a férfit, pusztán azért, mert lelépett szó nélkül. "Elég jó srác volt. Jobbat gondoltam róla, de ha ő ezért engem elítél, akkor b*ssza meg magát, de szó szerint, mert én már nem fekszem le vele" - közölte.

Annie Knight
Annie Knight
Fotó: Instagram / Annie Knight

Bár nem szeret randizni, néha azért belül enni-inni valakivel. Nemrég kifakadt, mert neki kellett állni a számlát. "A fickó elvárta, hogy én fizessek, ráadásul több mint 500 ausztrál dollárt! Nyilvánvalóan fizettem, de szörnyű érzés volt... Azért várta el, hogy én álljam a cehhet, mert látta, hogy mennyi a jövedelmem" - sopánkodott.