Nem jött össze a milliárdos Jákob Zoltán nagy terve

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán Dubajban
Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Legutóbbi dubaji útján lemondott nagy tervéről Jákob Zoltán, már nem akar ingatlant vásárolni az arab városban.
Vágólapra másolva!

A milliárdos Nagy Ő, Jákob Zoltán régi terve volt, hogy lakást vásárol Dubajban, ahová szinte már haza jár – mostanra azonban meggondolta magát, annak ellenére, hogy a legutóbbi útja igen emlékezetesre sikeredett.

Ez volt az egyik legérdekesebb dubaji utam, mert most különleges idegenvezetőim akadtak.

A reptéren ugyanis leszólított egy évek óta kint élő magyar család és felajánlották, hogy megmutatják a város egy másik arcát. Elvittek pár olyan étterembe, üzletbe és épülethez, amit egy átlag turista általában nem lát vagy próbál ki. Emellett megnéztem a legújabb nevezetességet, az Atlantis The Royal épületegyüttest is, ami az Atlantisztól vette át a trónt, amiben korábban már jártam. Olyan ez az épület, mintha legóból lenne összerakva. Kicsit emlékeztetett arra, amit Japánban láttam. Ott nagy divat, hogy amolyan kapszulalakásokban élnek emberek. Bevallom, építészetileg nem nyűgözött le a dolog, de belül valami egészen pazar a cucc” – mondta Jákob Zoltán a Ripostnak.

"Láttam már ezt az épületet a korábbi útjaim során, és szándékomban állt egy lakás megvásárlása is. 

Tulajdonképpen majdnem meg is győztek azok az ingatlanosok, akik szinte naponta telefonáltak nekem ajánlatokkal, de utánanéztem a dolognak,

és Dubajban most befulladni látszik az ingatlanpiac. Valahogy most a kutya sem akar ott építkezni. A pálmafa alakú mesterséges szigetépítési területei még csak-csak elkeltek, de a földgömb alakú már nem olyan kapós. Nem kizárt, hogy eljön még az az idő, amikor élek egy befektetési lehetőséggel, de az nem most van” – tette hozzá.