Sejtelmes fotón mutatta meg új barátját az Ázsia Expressz sztárja

Varsányi Réka
Vágólapra másolva!
Varsányi Rékát az Ázsia Expresszben ismerhették meg a tévénézők, akkoriban Nagy Alekosz párjaként vett részt a TV2 kalandrealityjében, de a műsort követően szakítottak. A szőke nőt aztán többször látták a válófélben lévő Kucsera Gábor oldalán, akivel mindvégig tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál. Most úgy tűnik, mégis rátalált a szerelem Nagy Alekosz exére, aki egy sejtelmes képen mutatta meg új barátját.
Vágólapra másolva!

Varsányi Rékát sokan megkedvelték az Ázsia Expresszben, ezért az Instagram-oldalán is egyre többen követik őt. Az édesanya egy ideig Nagy Alekosz párja volt, de a műsort követően szakított a botrányhőssel. Azóta sem igazán beszélt a magánéletéről, inkább hatalmas fogyásával hívta fel magára a figyelmet, ugyanis három év alatt 50 kilót fogyott.

Az iskolatitkárként dolgozó Varsányit többen összehozták Kucsera Gáborral, akivel szintén a TV2 kalandrealityjének forgatásán ismerkedtek meg, de mindketten azt állítják, csak barátság szövődött köztük. Az egykori realityszereplő most azonban egy félreérthetetlen képet mutatott a közösségi oldalán, melyen egy rejtélyes férfi nyújta felé a karját, kávéval a kezében. Eközben Varsányi sejtelmesen mosolyogva egy szívalakú díszt tart a kezében, így tudatva követőivel, hogy újra rátalált a szerelem. A képhez csak annyit írt: Finom reggeli kávém.