Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

Vágólapra másolva!
Februárban került nyilvánosságra, hogy Károly király rákos megbetegedéssel küzd. Állapotáról a király egykori komornyikja is megszólalt, aki szerint nagy a baj.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a brit uralkodó a közelmúltban kórházba került, prosztatamegnagyobbodással kezelték. Ekkor diagnosztizáltak nála daganatos megbetegedést, de nem prosztatarákról van szó. A rák fajtáját azonban azóta sem hozták nyilvánosságra. Betegsége óta folyamatosan kapja a támogató üzeneteket és képeslapokat, melyek gyakran megríkatják őt. 

Nemrég kiderült, hogy nem csak ő, de menye, Katalin hercegné is rákos megbetegedéssel küzd, ami nagyon megviselte őt.  Károly királynak az elmúlt években számtalan nehézséggel kellett szembenéznie, ugyanis meghalt egykori felesége, Diana hercegné, 2022 szeptemberében elvesztette édesanyját, II. Erzsébet királynőt, nemrég pedig kiderült, hogy Katalin hercegnénél szintén daganatot diagnosztizáltak. 

A sorozatos tragédia megviseli a királyt, amit Grant Harrold, egykori komornyikja is megerősített. A betegség miatt a királyi család élete jelentős változáson ment keresztül.

"Zárt ajtók mögött egy kicsit zavaros az egész. A jelen helyzet miatt a monarchia tartalékon működik. El tudom képzelni, hogy ez egy rémálom a királyi család számára, amit zárt ajtók mögött még jobban megélnek. 

A monarchia jelenleg nem olyan, mint amilyennek lennie kellene, ez pedig még jobban frusztrálja Károly királyt 

- fejtette ki.

A Buckingham-palota szóvivője kifejtette, hogy a király büszke Katalin hercegné bátorságáért, a betegség pedig még közelebb hozta őket egymáshoz - írja a Mirror