Újabb megdöbbentő fotók kerültek elő a látványosan megöregedett Pamela Andersonról

Pamela Anderson
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, az utóbbi időben egyre kevésbé ad a megjelenésére Pamela Anderson, aki hirtelen úgy döntött, hogy nem sminkeli magát többé. Azóta bárhová is megy, nem hajlandó sminket viselni, még fontos eseményeken sem. Legutóbb az Oscar-gála egyik leghíresebb afterpartiján jelent meg slampos külsővel, amelyet minden évben a Vanity Fair rendez.
Vágólapra másolva!

Megoszlik az emberek véleménye az egykori Baywatch-sztár új hóbortjáról, mely szerint nem sminkeli magát egyáltalán. Vannak, akik szerint példaértékű, hogy vállalja valódi arcát és nem fél megmutatni az öregedést, de vannak, akik kifejezetten hiányolják róla a sminket, főleg, ha valamilyen rangos eseményen vesz részt. 

Az egész egy magazinfotózással kezdődött, amikor smink nélküli képek készültek az 56 éves színésznőről, amivel nagy sikert aratott. Később elmondta, hogy valójában azért nem festi magát többé, mert egykori sminkese, Alexis Vogel emléke előtt tiszteleg így, mivel a nő 2019-ben mellrákban meghalt. Valójában azt is élvezi, hogy újra sokan beszélnek róla azóta, mióta ennyire szokatlan a megjelenése, valószínűleg ez is közrejátszhat a döntésében.

Pamela Anderson legutóbb a Vantity Fair Oscar-partyjára érkezett megosztó külsővel, ahová idősebbik fia, a 27 éves Brandon Thomas Lee is elkísérte a színésznőt, aki sok kritikát kap emiatt, de egyelőre úgy tűnik, nem érdeklik őt a rosszindulatú megjegyzések, nem hagy fel az új szokásával, és a vörös szőnyeg sem elég indok neki arra, hogy újra sminkelje magát - írja a People.

A  képek között lapozhat: