Áttetsző ruha, vagy meztelenruhák: egyre durvább lesz az új divatőrület - képek

Ördögnóra
Ördög Nórát is utolérte az új divatőrület, az áttetsző ruhák trendje
Vágólapra másolva!
A meztelenruhatrend lényege, hogy valójában sokkal többet mutat, mint amennyit eltakar. Az áttetsző ruhadarabok már hosszú évek óta a divatvilág részei, de még soha nem örvendtek ekkora sikernek, mint az utóbbi időben. Pár évvel ezelőtt kezdődött a térhódítása, azóta egyre durvább és egyre többet láttatni engedő darabok jönnek szembe akár az utcán, akár az interneten. A meztelenruhák, azaz naked dressek elsősorban a sztárok kedvencei, ők népszerűsítik ezt a trendet a vörös szőnyegen, vagy akár a hétköznapokban is. Vannak, akik stílusosan mutatják meg magukat ezekben a kihívó darabokban, viszont akadnak, akik így is túlzásba esnek, mert elfelejtik a lényeget, vagyis azt, hogy nem szabad túl sokat mutatni. Lássuk, melyek voltak az elmúlt év legmegdöbbentőbb és legnagyobb botrányt okozó darabjai!
Vágólapra másolva!

Az alábbi világsztárok és hazai sztárok előszeretettel hordanak merész darabokat. Az áttetsző ruha az egyik legközkedveltebb, nem egy alkalommal választottak ebből az új, kissé őrült divatirányzatból, mely az egyik legnagyobb trend 2024-ben is.

Kendall Jenner is előszeretettel visel áttetsző ruhákat
Az áttetsző ruha egyre nagyobb trend 2024-ben is
Fotó: Berzane Nasser/ABACA / NORTHFOTO/Kendall Jenner arriving at Longchamp 70th anniversary party at Opera Garnier in Paris

Sztárok és az áttetsző ruhatrend

 

Emily Ratajkowski

A meztelenruhatrend nagykövete is lehetne a szexi szupermodell, aki szinte mást nem is hord, az áttetsző ruha az, ami a legnagyobb trend 2024-ben. Akár az tucára megy, akár neves eseményre, Ratajkowskinak minden bizonnyal ki fog látszódni mindene, de őt ez egyáltalán nem zavarja, szereti a szellős darabokat. Legutóbb az Oscar-gálán viselt egy hosszú, fehér ruhát, ami a stílusához képest tőle egy visszafogottabb darab volt.

Emily Ratajkowski áttetsző ruha
Emily Ratajkowski rajong az áttetsző ruháért, amiben mindent megmutathat
Fotó: Emily Ratajkowski Instagram

Florence Pugh

Az Oppenheimer sztárja nemcsak a filmvásznon mutogatja magát szívesen, de a hétköznapokban is élvezettel visel merész darabokat. Az utóbbi években bármilyen neves eseményre ment, az biztos, hogy valamilyen áttetsző ruhát választott, szinte nem telik el esemény Pugh mellbimbóinak látványa nélkül.

Florence Pugh
Florence Pugh folyton mutogatja magát, leginkább melleit az átlátszó darabokban
Fotó: Florence Pugh Instagram

Katy Perry

Az utóbbi időben egyre merészebb az énekesnő, aki először egy fordítottan fűzős szoknyában mutogatta a tangás fenekét, a minap pedig egy teljesen átlátszó, lyukacsos, hálószerű ruhában érkezett egy zenei díjátadóra, ezzel sokkolva a közönséget. Perry a ruha alatt természetesen viselt fehérneműt, de vannak nála bátrabbak is, akik fehérnemű nélkül is mutogatják az intim részeiket.

KatyPerry
Katy Perry az utóbbi időben fedezte fel a meztelenruhákat, azóta csak ilyet hord
Fotó: Just Jared Instagram

Rita Ora

Szinte a szexi énekesnő védejegyévé vált, hogy csak áttetsző ruhákat hordott egy időben, de mostanság visszafogottabban viselkedik. Eleinte azonban Emily Ratajkowskihoz hasonlóan, el sem lehetett képzelni átlagos öltözetben.

RitaOra
Rita Orát szinte már el sem lehet képzelni nem áttetsző ruhákban, bár az utóbbi időben kissé visszafogottabb
Fotó: Rita Ora Instagram

Irina Shayk

Az orosz modellt legtöbben Bradley Cooper barátnőjeként ismerték meg, azonban a sztárpár nemrég szakított, a színész azóta egy másik modell, Gigi Hadid oldalán vigasztalódik. Shayk sem bánkódik már gyereke apja után, hiszen remek formában van, ezt szereti is gyakran megmutatni sokat láttatni engedő ruhadarabokban. Legutóbb egy leheletvékony, szinte alig látható ruhában érkezett a cannes-i filmfesztiválra, ami alatt csak egy falatnyi, Gucci bugyit és melltartót viselt, így vonzotta magára a tekinteteket.

Irina Shayk
Irina Shayk szinte alig látható ruhában érkezett a cannes-i filmfesztiválra
Fotó: Irina Shayk Instagram

Vanessa Hudgens

A fiatal színésznő úgy használta a meztelenruha előnyeit, mint még soha senki, hiszen így tudatta a világgal, hogy hamarosan gyereke születik. Hudgens idén is az Oscar-gála vörös szőnyeges előműsorának volt a házigazdája, de előtte egyáltalán nem volt nyilvános a várandóssága híre. Így mindenkit sokkolt, amikor hatalmas terhes hasával érkezett a jeles eseményre, majd a Vanity Fair afterpartyján egy fekete meztelenruhában mutogatta magát.

2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens áttetsző ruhában tudatta a világgal, hogy ő és Cole Tucker baseballjátékos első gyereküket várják
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Lapozzon, és nézze meg, hogy ki hord meztelenruhát a magyar sztárok közül!