Elképesztő változás: így fogyott teljesen felismerhetetlenné a világsztár

John Goodman 2006-ban
Vágólapra másolva!
A karrierje kezdetétől fogva túlsúlyos, nagyszerű amerikai színész, John Goodman nagy meglepetést okozott a közönségének a hatalmas fogyásával, egy ideje teljesen felismerhetetlenné vált. A napokban New Yorkban készült róla pár újabb lesifotó, úgy tűnik, nem áll le a súlyvesztéssel.
Vágólapra másolva!

Az idén júniusban 72. születésnapját ünneplő színész olyan filmekkel vált népszerűvé, mint A nagy Lebowski vagy a Hollywoodi lidércnyomás, sokaknak ismerős lehet A Flintstone családból, a Roseanne-sorozatból, a Másnaposok harmadik részéből vagy a Babe-ből is. A korábban kimondottan túlsúlyos John Goodman 2007-ben váltott életmódot, és azóta látványosan le is fogyott, a monte-carlói televíziós fesztivál zsűrielnökeként tavaly az egész világot megdöbbentette az új külsejével, azóta pedig tovább folytatta az átalakulást. 

Mára több mint kilencven kilótól szabadult meg az eddig mért legmagasabb testtömegéhez képest, és a legújabb képei alapján úgy tűnik, nem áll le a súlyvesztéssel.

Így nézett ki 2006-ban
Fotó: Getty Images via AFP/2006 Getty Images/Charley Gallay

Az életmódváltásra több dolog miatt is szüksége volt - erről egy interjúban mesélt néhány éve. Alkoholista volt, romló egészségi állapota miatt kénytelen volt letenni az italt, és ebben a rendszeres mozgás, a sport is segítségére volt. Bár a világhírű színészt legtöbben egy jókedélyű, vicces személyiségnek gondolták a filmes karakterei alapján, de a képernyőn kívül súlyos depresszióval küzdött. Egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, hogy az alkohol számára élet-halál kérdéssé vált, sürgősen le kellett szoknia.

John Goodmant a Roseanne című sorozatból ismerte meg a közönség, túlsúlyos férfiként vonult be a köztudatba
Fotó: Collection ChristopheL via AFP/© Wind Dancer /Carsey Werner/ Paramount/Wind Dancer /Carsey Werner/ Para

Goodman eleinte boksszal próbálta magát karbantartani, de a Covid-járvány alatt abbahagyta, saját bevallása szerint máig rengeteget sétál, minden nap megteszi az orvosok által is javasolt 10 ezer lépést. 

Egyszerűen elegem lett a külsőmből. Miközben borotválkoztam, már magamra se tudtam nézni, ez pedig veszélyessé vált

 - magyarázta az életmódváltás okát nemrég.

John Goodman, színész, JohnGoodman
Egyre vékonyabb a színész
Fotó: AFP

2023 nyarán a monte-carlói televíziós fesztivál zsűrielnökeként minden eddiginél vékonyabban jelent meg, akkor így nézett ki:

Tavaly mindenkit megdöbbentett az új külsejével
Fotó: AFP/Valery Hache
Elképesztő a változás
Fotó: AFP/Valery Hache

Lapozzon, és nézze meg, hogy néz ki most! A napokban újra készült róla pár kép.