Drámai videó: földrengésre ébredt Ördög Nóra és az Ázsia Expressz stábja

Erdőtűz az Ázsia Expressz forgatásán, Ördög Nóra
Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Több földrengés rázta meg Tajvant éjszaka, nehéz pillanatokat élt át a TV2 ott forgató stábja.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra az Instagramon mutatta meg egy videóban, hogy a TV2 stábjával miként élték meg az éjszakai földrengéseket az Ázsia Expressz forgatási helyszínén, Tajvanon:

Mint látható, a műsorvezető már este kapott riasztást a telefonjára földrengésről, majd éjszaka is felébredt több rengésre. Kimondottan ijesztő volt számára, ahogy az egész épület kilengett, a hotelszoba falai nyikorogtak – a helyiek azonban többnyire nyugodtak maradtak, hozzá voltak szokva a hasonló helyzetekhez.

"Április elején hatalmas földrengés rázta meg Tajvant. Akkor még, Fülöp-szigeteken, távolinak tűnt a dolog, még ha a szomszédban voltunk is. És reméltük, hogy mire ide érünk, mi már nem kapunk belőle ízelítőt. De nem így lett... 

Tegnap éjjel megtapasztaltuk, milyen az, amikor recsegnek-ropognak a falak...

A helyiek óriás rutinnal kezelik a földmozgásokat, de nekünk, magyaroknak ijesztő élmény volt a rengés. Nincs baj, mindenki jól van! Stáb is, versenyzők is! Már csak pár nap, és megyünk haza..." – írta a posztjához Ördög Nóra.

Mint a videón is látható, a műsorvezető ijedten hívta az utcáról, a szálloda elől a családot, itthon lévő férjével, Nánási Pállal és a gyerekekkel is beszélt. Ördög Nóra később visszafeküdt, de nem nagyon tudott visszaaludni: azzal próbálta nyugtatni magát és az itthoniakat, hogy nem volt pánikhangulat, a helyiek nem érezték, hogy komolyabb baj lenne.

Másnap a hírekből és a mobilértesítésekből kiderült, hogy Tajvant és környékét ötös, hatos erősségű rengések rázták meg, ezekből többet érzett is a stáb.

Eddig sem volt szerencsés útjuk

Nem mondható túl szerencsésnek eddig az Ázsia Expressz idei stábja, hiszen először a stábbusz balesetezett, aztán pedig cunamiriadó miatt aggódhattak, ezt követően erdőtűz miatt kellett változtatniuk a menetrenden. Ördög Nóra ezeket mind megmutatta a követőinek, ahogyan újabban azt is, hogy elindultak a műsor forgatásának utolsó állomásai felé, Tajvanra. Az indulás sem volt zökkenőmentes, 11 órát kellett autózniuk, hogy utána repülővel tovább tudjanak indulni Manilából.