Gáspár Zsolti súlyos betegségéről mesélt - videó

Gáspár Zsolt
Vágólapra másolva!
A Farm VIP házigazdáját év elején kellett megműteni, nemrég azonban ismét egy súlyos beavatkozáson esett át.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo még februárban beszámolt, Gáspár Zsolti minden évet azzal kezd, hogy alapos orvosi kivizsgálásnak veti alá magát, idén pedig nem voltak teljesen rendben a leletei – olyan problémája akadt, ami csak műtéti úton kezelhető. Akkor csak szűkszavúan annyit mondott, hogy az orvosa beavatkozást javasolt, hiszen nem először lépett fel nála ez a probléma. Bár nagyon félt a műtéttől, azonnal felkeresett egy sebészt.

A Farm VIP házigazdája két életmentő műtéten is átesett, ami fontos dologra hívta fel a figyelmét.

"Elég problémás volt a januárom. Elmentem a salgótarjáni kórházba, ahol elküldtek négy-öt vizsgálatra. Elmentem röntgenre, ultrahangra, szűrővizsgálatra, utóbbi pedig nagyon fontos, mert akkor jön rá az ember, hogy probléma van az emberi testben. 

Először azt mondták, hogy a kipufogómmal van probléma.

 Mondták, hogy meg kell tükrözni, amit meg is csináltak, kiszedtek egy polipot is. 

Majd később a vállam esténként szúrt, vizsgálatok után pedig kiderült, hogy leszakadt az izom, amit vissza kell varrni. 

Mondom másfél hónapon belül kétszer altatnak, elfelejtek mindent. Jelenleg karvédőt hordok, amit csak fürdésnél tudok levenni" - árulta el a Mokkában.

Hozzátette: betegsége óta diétázik, kevesebb pékárut eszik, és készül az idei választásokra, ugyanis indul a polgármester címért. 

Nem ez az első eset, hogy kórházba került Gáspár Győző öccse, ugyanis korábban hasnyálmirigy-gyulladás miatt intenzív osztályon feküdt.