Meddig maradnak együtt a Házasság első látásra szereplői?

Péter és Enikő, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
Sok a vita a párok közt, többen a szakítás szélére is eljutottak.
Vágólapra másolva!

Március 18-án indult a Házasság első látásra című műsor. Az izgalmas kalandba hat nő és hat férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. Három elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy tudományos módszerek, és személyes tapasztalatok alapján a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak. A nézők már számtalan drámát, botrányt és hatalmas fordulatokat követhettek végig - többek között Peti és Enikő házassága került válságba, Andris és Petra pedig állandóan veszekednek egymással.

A TV2 egyik legnépszerűbb tavaszi saját gyártású műsora lett, ezért sem meglepő, hogy máris tervezi a csatorna a következő évadot. Ezért sem meglepő, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy mely párosok azok, a forgatás óta is együtt maradtak.

A kérdésre egy jósnő, Évi válaszolt is, azonban megdöbbentő dolgokat mondott.

"A kártya szerint, akik együtt maradnak, vagyis a legnagyobb esélyük nekik van: ők Bogi és Geri" - kezdte.

Enikő és Peti között nincs minden rendben, nagy színészek, de jó barátság alakul majd ki köztük.

Hilda viszont egyáltalán nem fog megfelelő társat találni magának, nagyon magasra teszi a lécet. János szeretne nagyon szerelembe esni, de nem ebben a műsorban fog rábukkanni az igazira. Petráék sem egyszerű esetek... Nagyon kevés az esély arra, hogy komoly kapcsolat legyen köztük" - árulta el a Borsnak.