Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella a Dancing with the Stars legutóbbi évadában tűnt fel, mivel az volt a célja, hogy jobban megismerjék őt, és ne csak ismert édesanyjáról azonosítsák. A fiatal lány már több mint tíz éve modellkedik, azonban szélesebb körben a TV2 táncos show-jának köszönhetően ismerték meg az emberek. Most elárulta, milyen nagy tervei vannak, melyik irányba tervezi tovább a karrierjét.
Vágólapra másolva!

Hunyadi Donatella elsősorban modellkedéssel foglalkozik 14 éves kora óta, és eléggé sikeres a szakmában. Felsőfokú tanulmányait nemrég fejezte be a Zeneakadémián, hiszen elsősorban az éneklés és a zene foglalkoztatja. Nemrég tánctudását is újra megmutathatta a Tina Turner emlékére szervezett koncerten, ahol a Dancing with the Starsban megismert partnerével, Bődi Dénessel léptek fel újra. Most a 22 éves lány elárulta, melyik irányba tervezi a jövőjét építeni, és mit gondol a modellszakmáról valójában.

 

Nézem a műsort, több lánnyal is dolgoztam már együtt korábban. Nagyon tetszik, hogy hiteles képet mutat a modellszakmáról.

Sokakban él a sztereotípia, hogy a modelleknek könnyű: csak kisminkelik őket, és leülnek a kamera elé... De erről szó sincs, a műsor pedig jól megmutatja, hogy kemény, váratlan szituációkban kell a legjobb arcukat mutatniuk.

 14 éves koromban szerződtem egy ügynökséghez, és tényleg így nézett ki egy-egy fotózás és vonulás, mint a műsorban

 - mondta Kiszel Tünde lánya, aki kitért a TV2 új műsorára, a Next Top Model Hungaryre is, ami saját emlékeit is felidézte a karrierje kezdetéről.

"Ahogy a zsűri és a műsor stylistja, Kiss Márk is többször kihangsúlyozta, nemzetközi szinten nem szabad nemet mondani. Emlékszem, én is kerültem extrém szituációkba. 

Az egyik legemlékezetesebb fotózásom egy „wet-look”, azaz vizes fotózás volt: a leghidegebb téli napon öntöttek nyakon egy vödör vízzel

- mondta a nehéz pillanatokról Hunyadi Donatella, aki jól tudja, hogy nem könnyű a modellek élete, ráadásul sokan nem tudják, milyen nehéz valójában sokszor a munkájuk.

Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
Fotó: Hunyadi Donatella / Instagram

A 22 éves lány azt is elárulta, mennyire tervezi komolyan modellként a jövőjét, illetve milyen áldozatokat hozott azért, hogy sikeres legyen ebben a szakmában.

Modellként mindig megkaptam, hogy ne építsek izmot, csak szálkásítsak. Most, hogy a modellkedés kissé háttérbe szorult, már nem kell a 60-as derék, így elkezdtem személyi edzőhöz járni.

Heti három-négy alkalommal járok, hogy fejlesszük a különböző izomcsoportokat, és várom az eredményt!" - fejtette ki a Borsnak adottt interjúban Hunyadi Donatella, aki valószínűleg azért veszi könnyebben a dolgot, mert számos más lehetőséget kapott az élettől.

A lány reagált legutóbbi merész fotójára is, amelyen csak egy szál bugyiban és melltartóban, egy kanapén fekve fotózták őt. Számára egyáltalán nincsenek rossz érzések a fotóval kapcsolatban, sőt, büszke a végeredményre, egyáltalán nincs szégyellnivalója és szerinte 2024-ben ez bőven belefér, hiszen ennél sokkal durvább és magamutogató képekkel találkoznak az emberk nap mint nap.